KULIĆEVA NA PRAGU DA DOBIJE SEPSU, ZVALI I PSIHIJATRA, ČUPA KABLOVE? Evo šta se dešavalo!

Rijaliti zvezda Miljana Kulić susrela se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima usled komplikacija nakon operacije želuca, zbog čega joj je život ugrožen.

Foto: ATA images

Sada su se u medijima pojavile informacije da je Miljana navodno divljala, čupala kablove i da su lekari navodno morali da pozovu psihijatra, saznaje Espreso.

„Miljani je izvađena slezina zbog hematoma koji su nađeni, ali postoje i trombovi u venama što je zabrinulo lekare“, potvrđuje već poznate podatke izvor pa otkriva infromacije za koje se do sada nije znalo:

„Miljani je veoma visok CRP, a leukociti su joj preko 40.000 što je stanje koje prevazilazi granice prosečnog čoveka, Kulićeva je na pragu sepse, a dodatno zabrinjava velika količina tečnosti koja je pronađena u njenom abdomenu“, priča on i dodaje da je Miljana navodno čupala kablove i bili su prinuđeni da pozovu psihijatra:

„Miljana je po prijemu u KC divljala i pravila velike probleme doktorima na Klinici za anesteziju i intezivnu terapiju. Čupala je sve sa sebe i kablove i kanile, a lekari su bili prinuđeni da pozovu na hitnu konsultaciju psihijatra, koji je odobrio da Kulićeva dobije kafu i cigarete“ – tvrdi izvor pa šokira:

„Nakon toga su morali da je vežu i daju sedative.“ – zaključuje izvor.

Izvor: kurir.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar