KRALJEVO: Uhapšena tri osumnjičena lica zbog teške krađe!

Policija u Kraljevu rasvetlili je tešku krađu i uhapsila I. N. (33), E. K. (25) i M. A. (25) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo, saopštio je danas MUP.

Kako se navodi policija će protiv dvadesetjednogodišnjaka iz Novog Pazara podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pomaganju, a protiv dvadesetosmogodišnjaka iz istog grada krivičnu prijavu zbog sumnje da je učinio krivično delo prikrivanje.

Sumnja se da su I. N., E. K. i M. A., u noći između 23. i 24. juna, po prethodnom dogovoru sa dvadesetjednogodišnjakom, iz kamiona na parkingu u Konarevu kod Kraljeva, ukrali 100.000 paklica cigareta čija se tržišna vrednost procenjuje na oko 22.000.000 dinara.

Dvadesetosmogodišnji muškarac se sumnjiči da je ostalim osumnjičenima pomogao da prevezu cigarete, iako je znao da su ukradene.

I. N., E. K. i M. A. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu, zaključili su iz MUP-a.

Ostavite komentar