KORISTIO BROJEVE IZ KOLAČIĆA SREĆE PA OSVOJIO LUTRIJSKU PREMIJU!

Čovek u Severnoj Karolini je osvojio glavnu lutijrsku premiju nakon što je odlučio da iskoristi svoje brojeve  iz kolačića sreće za lutriju. Gabriel Fiero iz Korneliusa uzeo je kolačić sreće dok je večerao sa svojom suprugom u restoranu Red Bowl u Šarlotu u Severnoj Karolini, navodi se na veb stranici Lutrije za obrazovanje Severne Karoline.

Foto:Printscreen/Thinkstock

„Obično ne igram svoje brojeve kolačića sreće, ali sam ih pokušao iz hira“, rekao je.

Kupio je lutrijski tiket Mega Millions online za 3 dolara i dodao 1 dolar da bi napravio  megaplier tiket, što znači da će svaki dobitak biti umnožen.

To je bio dodatni dolar koji je dobro potrošen sa Fierove strane, jer je koristeći brojeve iz njegovog kolačića sreće, upario svih pet belih loptica da bi osvojio milion dolara – a onda je njegova pobeda učetvorostručena zahvaljujući Megaplieru, što znači da je zapravo osvojio 4 miliona dolara.!

“Ujutro sam dobio imejl i samo sam zurio u njega zaprepašćeno.”Uzeo sam ga i pokazao ženi i ona je mislila da je to prvoaprilska šala ili možda prevara.“, rekao je on u postu na blogu webstranice lutrije.

Nakon što su bili sigurni da je njihova pobeda stvarna, Fierro i njegova žena su počeli da skaču od radosti po kući.

Fierro, penzionisani vojni narednik koji je proveo 32 godine u službi, uzeo je kući 2.840.401 dolar nakon poreza po odbitku. Rekao je da planira da uloži većinu novca – ali je dodao da će on i njegova žena potrošiti bocu šampanjca na putu kući piše portal Tpday.

Da li brojevi kolačića sudbine zaista mogu biti srećniji od drugih?

Još 2017. godine, statističari FiveThirtiEight-a su krenuli da otkriju upravo to. Oni su analizirali brojeve pronađene u 1.000 kolačića sudbine i uporedili ih sa pobedničkim Poverball brojevima koji se protežu od 1997. do 2017.

Na njihovo veliko iznenađenje, otkrili su da su brojevi kolačića sudbine izgledali srećniji od drugih, nasumično odabranih skupova brojeva. Otkrili su da je teoretski kockar koji je igrao Poverball prethodnih 20 godina koristeći brojeve kolačića sreće mogao zaraditi 4,4 miliona dolara na kupovini karata od 4,2 miliona dolara.

Izvor: zanimljivostidana.com/HYPETV.RS

Ostavite komentar