KO VAM IZGLEDA KAO NAJSREĆNIJI PAR? Odgovor otkriva kakva ste osoba u dubini duše!

Pogledajte sliku i odgovorite na pitanje – koji par vam deluje najsrećnije? Odgovor govori dosta o vama.

Foto:Printscreen/Ilustracija

Nemojte mnogo da razmišljate jer ovaj test ima efekta samo ako date odgovor koji vam odmah padne na pamet. A upravo taj odgovor otkriva kakav je vaš karakter i šta vam treba za pravu sreću.

Koji par je najsrećniji? – Rešenje

1. Život po pravilima

VI verujete svom snagom u pravila – da su ona tu da bi se poštovala. Ne volite da razmišljate van okvira iako to često ne priznajete. Ipak, da biste u životu mogli da budete zaista srećni, trebalo bi ponekad malo da se opustite, da zaboravite i na pravila i na mišljenje drugih i da samo radite ono što vam se radi. Osećaj može da bude divan.

2. Vidite sreću u malim stvarima

Ovaj izraz se obično koristi kad želite nekome da fino kažete kako nije naročito ambiciozan. A upravo to lako može da se desi vama. U svakom slučaju, iako život zaista nema smisla ako ne umete da uživate u sitnicama, vrlo je vežno da ne zaboravite da u životu postoje i veće stvari ka kojima treba stremiti.

3. Večiti optimista

Mnogi neretko za sebe ili za fruge oko sebe umeju da kažu da su večiti optimisti, to je zapravo po pravilu mala grupa ljudi. A ovom svetu je bez sumnje potebno više ljudi koji umeju da vide nešto dobro u svakoj situaciji. Ipak, treba voditi računa jer baš ta divna osobina može često da vas košta – nekad nije loše uvideti i one manje lepe stvari, predostrožnosti radi.

4. Ne mislite na sutra

Uživate u svakom trenutku i živite svaki dan kao da vam je poslednji. Spremni da svašta uradite za provod, s tim što umeete da se provedete bukvalno bilo gde. U stanju ste da ostavite poslednji dinar u kafani uz muziku iako znate da posle toga danima nećete imati novca ni za šta. Ali neće vam biti žao. Uživajte, samo vodite računa da ne preterate.

5. Materijalista

Reč „materijalista“ neretko ima negativnu konotaciju, ali to u vašem slučaju ne mora da bude. Vi ste samo jako objektivni, stojite čvrsto na zemlji i svesni ste da je sreću ipak potrebno i novca. A u tome nema ništa loše. Jako ste ambiciozni, sposobni i uporni, pa kad imate neki cilj – bolje da vam niko ne staje na put. Ne zaboravite samo da u čtoj gunguli nekad i zastanete i primetite kakvu lepotu nose i neke besplatne stvarčice koje nam je priroda dala,

6. Sloboda pre svega

Najvažnija stvar na svetu vam je vaša sloboda i to je verovatno jedina stvar koju nikad ne biste žrtvovali. Volite da putujete, da upoznajete nove ljue, da se dobro provodite, ali nemate naviku da više puta idete na isto mesto. Život je za vas jedna velika avantura, a sreća – sloboda. Jedini problem je u tome što vas upravo to često sprečava da nađete adekvatnog partnera, jer se često osećate kao da vas guši.

Izvor: HYPETV.RS/ALO!

Ostavite komentar