KAMILA PARKER OTKRILA SVE AFERE KRALJEVSKE PORODICE: „Svekrva iz PAKLA“ umalo uništila brak Vilijama i Kejt!

Danas imaju jedan od najskladnijih brakova, kako se čini, ali na početku njihov odnos je bio veoma turbulentan!

Foto: Youtube printscreen/Monsanch9

Naime, kako se komentarisalo, upravo je osoba sa dvora otkrila da princ Vilijam i nije baš bio veran Kejt Midlton! U prošlosti se te kako pričalo i pisalo o njegovim navodnim prevarama. Dovodili su ga u vezu sa brojnim lepoticama.

Tako je povezivan sa bivšom devojkom i nesuđenom princezom Džekom Krejg, a potom je izbio skandal i sa markizom od Čolmodeleja, inače bivšom manekenkom Rouz Hanberi.

Da priče o njegovim nestašlucima nisu imale kraja, pokazuju i određeni navodi da su se pojavili dokazi kako je princ Vilijam varao Kejt dok je bila trudna sa njihovim trećim detetom, princom Luisom.

Međutim, ta šuškanja u medijima Vilijam je ugušio pretnjama da će ih tužiti, ali, Tviter zajednicu nije bilo tako lako ućutkati.

Neizbežno je bilo da dođe do ozbiljne krize u njihovom braku, koji je bio na vrlo klimavim nogama! Ono što ih je najviše interesovalo bilo je pitanje – od koga su potekle priče.

Nisu ni sanjali da su priče potekle baš sa dvora! Upravo je Kamila Parker, sa kojom godinama glume slogu i savršen porodični odnos, otkrila sve o njihovim trzavicama u ljubavnom odnosu.

Nekada najpoznatija kraljevska ljubavnica, a sada na korak do titule kraljice, nedavno se pojavila na naslovnici časopisa „Country Life“, a fotografisala ju je niko drugi do Kejt Midlton, za koju je poznato da se amaterski bavi fotografijom.

Mnogi su ovaj potez protumačili kao način da se negativne glasine ućutkaju, jer se dugo već šuška o velikoj netrpeljivosti između ovih dama.

Foto: Youtube printscreen/The Duke and Duchess of Cambridge

Zapravo, kako su tvrdili izbori bliski princu Vilijamu, njegova supruga mu se žalila da je Kamila „svekrva iz pakla“.

– Kamila je od osobe koja pomaže Kejt da se uklopi u kraljevsku porodicu, postala osoba koja joj se meša u apsolutno sve. Traži da bude uključena u sve službene mejlove kao i Zoom sastanke, a nedavno je čak postrojila osoblje Kembridžovih tražila od njih da je obaveštavaju o svemu što je vezano uz njihov raspored – ispričao je tada izvor za jedan britanski tabloid.

O nekada najpoznatijoj ljubavnici, već, dugo kruži glasina da je upravo ona 2020. lansirala u medije priču kako budući kralj nije veran svojoj supruzi! Kamila je tvrdila da je princ Vilijam nekoliko puta prevario Kejt, a potom je i otkrila da je Rouz Hanberi ta sa kojom se viđa.

Priče su dobile potpuno novu boju kada je usledila i jedna od brojnih nelogičosti i mogućih „nepromišljenih poteza“ kraljevske porodice, kada je vojvotkinja od Kembridža otpustila dugogodišnju saradnicu Sofi Agnju – i to nakon što se vratila sa medenog meseca.

Smatra se da je ključan razlog za otkaz bilo to što je Vilijama pokrivala u njegovim aferama.

Izvor: Stil

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar