KAKVA OSVETA: Devojka saznala da joj dečko posećuje STRIPTIZ KLUBOVE, pa je onda uradila ovo! (VIDEO)

Naoružana čipkanim tangama i štiklama na platformu sa kristalima, Misi Piterson šokirala je svog dečka. Potajno mu je stavila uređaj za praćenje na auto i saznala da ide u striptiz klub. Kako bi mu se osvetila, dogovorila se s osobljem kluba, skočila na pozornicu i napravila šou.

@missypetersonofficial

Reply to @christinezenga Part ✌🏼#fyp #exboyfriend #macysownyourstyle #crazy #AerieREAL

♬ Crazy – Patsy Cline

– Izašla sam na pozornicu u grudnjaku i tangama koje mi je dala jedna od striptizeta, prišla mu i rekla: ‘O, želiš šou? Sad ću ti ja pokazati šta je šou – rekla je 40-godišnja Misi o nastupu zahvaljujući kojem je na kraju i zaradila 100 dolara.

Njen TikTok video u kojem objašnjava šta je napravila dosad je pogledalo skoro 4 miliona ljudi.

Ona je ispričala novinarima da je njen večito ‘lažljivi’ bivši dečko Metju – čije prezime je odlučila da ne otkrije zbog privatnosti – ranije priznao da je posećivao striptiz klubove, plaćao striptizetama plesove u krilu, a potom i imao seks s nekima od njih. U želji da ostane veran Misi, „obećao“ je da će u potpunosti izbegavati striptiz klubove, ali obećanje nije ispunio.

Kad je počeo da „nestaje“, Misi mu je ugradila GPS u auto, što se na kraju pokazalo kao dobra odluka, jer je ubrzo saznala gde on to nestaje, piše „New York Post“.

– Kad sam videla da je u striptiz klubu, zgrabila sam periku i striptizetske platforme koje držim u ormaru i otišla u klub – rekla je.

Nakon što je slatkorečivo nagovorila izbacivača da je pusti unutra, Misi, koja nikad nije bila u striptiz klubu, ispričala je paru striptizeta zašto je tu, za koje je kasnije rekla da su bile itekako voljne pomoći joj da sporvede svoj plan.

– Jedna od njih mi je rekla: ‘Moraš izaći na pozornicu, biće urnebesno’ – prisetila se ona.

Misi je rekla da su je žene pozvale u bekstejdž, gde su joj dale odeću koju treba obući, 20-minutni tutorial o tome kako plesati na pozornici i piće za hrabrost.

Nakon što je popila gutljaj alkohola, Misi je, u donjem rublju, skočila na pozornicu uz remiksovanu Rijaninu pesmu i priredila svom bivšem iznenađenje života.

– Bio je u apsolutnom šoku kada me je video. Bio je stvarno ljut. Ali nije me bilo briga, prilazila sam svim drugim muškarcima u klubu, plesala pred njima i dobro zaradila – ispričala je.

Nakon što je „zavodljivo“ otplesala samo jednu pesmu tokom koje je ostala odevena u grudnjak i gaćice, Misi je ponosno pokazala srednji prst svom bivšem.

– Rekla sam: ‘Nikad me više nećeš videti’, okrenula sam se i otišla – pohvalila se i dodala da su joj vlasnici kluba nudili posao pre nego što je pobegla.

Iako je pristojno odbila ponudu za posao, Misi se nakon nastupa osećala snažno i samouvereno.

– Sjajno sam se osećala. Mislim da je to bio genijalan način da se stvari završe – rekla je, napominjući da ju je njen bivši od tada počeo zvati 10 puta dnevno sa skrivenih brojeva u pokušaju da se pomire.

– Bio je tako dobar osećaj videti kako žene pomažu ženama – dodala je Misi, a sajber skepticima koji sumnjaju u istinitost njene uzbudljive priče o raskidu rekla je:

– Samo ste jadni i ljubomorni što se niste sami setili da napravite tako nešto.

IZVOR: KURIR.RS/HYPETV.RS

Ostavite komentar