Jutjuber Baka Prase ,,udario” na najuspešnijeg producenta na Balkanu i vlasnika najveće medijske kuće! Mirković i Mitrović mu odgovorili bez dlake na jeziku!

Kontroverzni jutjuber Baka Prase koji je bio optužen za silovanje maloletnice napao je Sašu Mirkovića, vlasnika Hype production-a i Hype TV-a i Željka Mitrovića, osnivača grupe Pink Media.

Da se ovaj jutjuber zaigrao u prilog govore fotografije koje su dokaz besramnog ukazivanja na povezanost Mirkovića sa preminulom Andreom Bojanić. Bez osnova, odnosno bez dokaza, Baka Prase započeo je nekakav ,,medijski rat”.

Foto: Instagram printscreen

Niko ne može da prećuti ovakve uvrede, zato Mirković nije želeo da zataška sve što zna o Bogdanu Iliću. Ovom prilikom Mirković je izrazio podršku Željku Mitroviću i ukazao na to kako jutjuber laže narod. Samim tim što ovako javno govori o optužbi koju je jutjuber izneo govori u prilog tome da se Mirković ne plaši sramnih optužbi i da čvrsto stoji iza svojih stavova:

– Baš si nervozan zbog toga što ti je Željko objasnio! Čini mi se da si zaboravio da ja najviše volim praseće pečenje. Nemoj više da lažeš. Nisam još zaboravio kako pretiš devojkama i pozivaš se na popa– napisao je Saša Mirković na Instagramu.

Foto: Instagram

Takođe, Mirković je otkrio šta je zapravo jutjuber sakrio i odlučio da pokaže prepisku bez ustezanja.

Da podsetimo, Bogdan Ilić došao je ispred zgrade Pinka da bi isprovocirao vlasnika Željka Mitrovića, ali ni u tome nije uspeo. Mitrović mu je samo odgovorio i to Instagramu i nije želeo da mu daje više prostora.

Izvor: Hype TV

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

Ostavite komentar