JOVANA JEREMIĆ PLAKALA UŽIVO U PROGRAMU! Uplašila se pretnji koje je dobila zbog Maje Marinković, podršku joj pružio ON

Voditeljka Jovana Jeremić se rasplakala kada je ceo slučaj, gostujući u „Novom vikend jutru“, prokomentarisao lider Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj.

Foto: Printscreen TV Pink

– Hteo bih da se osvrnem na ovo što ti se dešava. To je strašno upozorenje i pretnja, ne bi li te naterali da zaćutiš. Budući da si burno reagovala i sve otkrila, pretnja postaje stvarna opasnost. Mislim da ti je potrebna policijska zaštita – rekao je Šešelj.

Istakao je da i dalje postoje „ostaci“ klana Velje Nevolje, te da ih ne treba potcenjivati.

– Treba da nastaviš da se boriš za svoje principe, političke i društvene stavove, ali da budeš oprezna i moraš da imaš zaštitu. Daju je svakakvoj bagri i ti je onda višestruko zaslužuješ. Apelujem na policiju da, ako već nije preuzela mere, da to odmah uradi – rekao je Šešelj, nakon čega se Jovana rasplakala.

– Nemoj da plačeš, budi jaka.

– Pogodi me kad tako pričaš – odgovorila mu je voditeljka.

Jovana Jeremić na poruke nije ostala imuna pa je sve iznela u javnost, a podnela je krivičnu prijavu protiv nepoznatog lica.

Ona je poručila da će ovaj slučaj isterati do kraja i da veruje da će nadležni organi pronaći osobu koja joj je pretila, ali da sigurno neće prestati da priča o starletama, te da je nikakve pretnje neće zaustaviti u tome da radi svoj posao.

Izvor: pink.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar