JOVANA JEREMIĆ IDE NA OPERACIJU GRUDI! Voditeljka se odlučila na estetski zahvat, pa priznala: „Ovo što sada imam su grudi MAJKE“

Jovana Jeremić otkrila je u emsiji „Sceniranje“ na Kurir televiziji da planira da se podvrgne posebnom hirurškom zahvatu na grudima.

Foto: Kurir TV

– Od septembra ću imati bolje poprsje. Imala sam fantastične grudi, ali dojila sam, volim to i drugo dete ću da dojim i ovo sada što imam su grudi majke. Želim da mi budu one stare, biće hirurška intervencija – kaže Jovana Jeremić.

Na konstataciju voditeljke Ljiljane Stanišić da će je onda zvati novinarska starleta zbog silikona, Jovana je rekla da planira neke druge intervencije da radi na sebi.

– Neću stavljati silikone, već idem samo na zatazanje. Imam svoje grudi, ima sad sa masnim naslagama to što se radi, izvuku ti odozdo i stave ti u grudi. Ja moram dobro da izgledam, meni je to važno za posao – rekla je Jovana, koja je otkrila da je mišljenje publike ne zanima mnogo:

– Ja imam lep dekolte, to je deo mog seksipila, ja volim da potenciram svoj seksipil. Šta me briga što gledaju bake i deke, to sam ja, ja sam s*ks uživo i radim ono što volim i kako se osećam – kaže Jeremićeva.

Izvor: Kurir.rs

Ostavite komentar