JOŠ JEDNA DRAMA: Nikolina Pišek traži od svekra poklon od 30. 000 evra koji je kupila Vidoju!

Porodična svađa i javna prepucavanja između Nikoline Pišek i svekra Vitora Ristovića, oca njenog pokojnog supruga Vidoja, ne prestaju danima.

Foto: ATA Images

PROČITAJTE: ,,SRAMIM SE UMESTO NJEGA!” Nikolina Pišek odgovorila svekru nakon izjave da je samo novac zanima!

Otvoreni sukob, koji je započeo nekoliko dana nakon 40-dnevnog pomena na Novom groblju, svakim danom se sve žešće nastavlja, te tako u javnost isplivavaju novi detalji i informacije o problemima unutar ove porodice. Kako Kurir saznaje od izvora bliskom porodici, najnovija drama na relaciji svekar-snaja odigrava se oko vredne umetničke slike jednog od najvećih hrvatskih slikara 19. i 20. veka Vlahe Bukovca. Reč je o slici manjeg formata, na kome je prikazan ženski akt, a koju je Nikolina kupila na poklon svom suprugu na jednoj licitaciji u Zagrebu, nedugo nakon spektakularnog venčanja u Monte Karlu. Ona je za nju tada izdvojila čak 30.000 evra. Vidoje je bio oduševljen poklonom, pa ga je odmah odneo u svoj porodični stan na Vračaru, što se sada, nakon njegove smrti, pokazalo kao najveći problem.

Njegova udovica htela je da uzme ovo delo iz stana u znak sećanja na Vidoja, što joj Miša nije dozvolio.

– Miša Grof je doslovno prisvojio sve vrednosti i umetnine iz stana na Vračaru. On nije hteo ni da čuje da vrati Nikolini tu Bukovčevu sliku, za koju ona tvrdi da na nju kao udovica ima prava. On joj je rekao da na ovu sliku može da zaboravi, te da ona pripada njegovom sinu, jer ju je ona kupila od njihovih para, a ne svojih. Nikolina nije htela da se raspravlja, pa će pravdu morati da potraži na sudu, kao što je već i najavila – završava naš izvor.

Inače, Nikolina je u aprilu ove godine, samo mesec dana pred Vidojevu iznenadnu smrt, za hrvatske medije i sama potvrdila da je pokojnom Vidoju kupila sliku Vlahe Bukovca.

– Bukovca konkretno jako volim. Čak sam i pre jedno osam ili devet godina kupila jednu sliku svom mužu. U pitanju je jedan mali format – ženski akt. Mislim da se zove „Poljubac“. Pronašla sam ga ovde i zaljubila se u nju. A posebno moj suprug, koji je još veći ljubitelj tog autora nego ja – rekla je tada Nikolina, i ne sluteći da će je kroz mesec dana zadesiti teška porodična tragedija.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt s Nikolinom i Mišom, ali su njihovi brojevi bili nedostupni.

Izvor: kurir.rs

Ostavite komentar