JOŠ JEDAN ESTRADNI SUKOB: Maja Marinković žestoko o Zorici Marković ,,Ona nije normalna žena“

Maja Marinković u sukobu sa Zoricom Marković

Foto: Instagram/Instagram

Da podsetimo, prošle godine Zorica Marković prokomentarisala je odnos Maje i Cara, te tada nije birala reči:

– To mafijanje ne mogu da gledam, evo već druga godina jedno te isto. Ne znam kako bih ja to izdržala… Car ili je mazohista ili budala, ja njega volim zaista, ali ovo ne razumem. Što se tiče njegovih gestova prema svim ženama, ne podržavam sve, posle svega bih rekla da je u jedino Minu bio iskreno zaljubljen, sve ostalo je smešno. Kod mene je dolazio sa svojim Brunom i prvoklasnim drugarima, dok ga je zvala sto puta, sve je meni još tada bilo jasno. Ova iz Belog Potoka, što se ovako ponaša ne znam, poznajem Takija, ne znam kako na nju niko da može da utiče. Ja bih ušla kako znam pa bih joj zalepila takvu šamarcinu da joj se glava okrene. Ona mora da se leči pothitno. A vidi ovog mučenika, ozbiljno, kao da je bio na ratištu, to nije normalno. Ne dao Bog da sam ja tamo ,ja bih bila vrlo brzo diskvalifikovana, Ne volim i ne pdržavam nasilje, ali stvarno je ovo strašno. Jedne te iste rečenice, jedno te isto ponašanje, kako to može da bude normalna osoba. Car dobro vozi priču ove godine, ozbiljno je dobar i bilo bi mi jako žao da napravi neko s*anje zbog ove Maje. Stvarno me je strah da ne poludi, svaka mu čast. Poštujem ga jer ima dobru dušu- rekla je ona za Puls.

Očigledno da sukob ne prestaje, te je Maja i opasno ,,zaratila“ osim Jovane Jeremić, i sa Zoricom Marković. Maja je stala u odbranu svoje afere sa Predragom Pecom Raspopovićem i rešila da ne dozvoli da joj bilo ko bude prepreka u tome:

-Šta hoće ova Zorica Marković, koga ona pljuje, ona nije normalna žena. Zamisli ti šta ona izjavljuje, ko je beše njoj ukrao muža?- kaže Maja o Zorici kako saznaje Hype.

Saznajte i:

Bonus video:

Ostavite komentar