JEZIVO: Zoran Marjanović kao dečak govorio strašne stvari: Pričao o gradu mrtvih i samoubistvu, ima četiri negativnih nivoa

Zoran Marjanović osuđen je na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, a ono što je malo poznato jeste da se on prvi put na male ekrane pojavio davne 1990. godine, kada je govorio o paranormalnim pojavama

Foto: Printscreen YouTube Kurir

Zoran Marjanović je u žižu javnosti dospeo posle 2. aprila 2016, kada je prijavio Jelenin nestanak, a zatim i nakon pronalska njenog tela dva dana kasnije.

Često je u narednom periodu bio zastupljen u medijima, a bio je i učesnik rijalitija.

Međutim, manje je poznato da se Zoran Marjanović na „malom ekranu“ prvi put pojavio kada je imao samo deset godina. On je 1990. godine govorio pred kamerama tada čuvenog časopisa namenjenog paranormalnim pojavama. On je tada otkrio da još od sedme godine doživljava astralnu projekciju u snu.

– Astralni svet je grad mrtvih, kako bi se reklo. U snu, kad zaspim, išao sam do prvog nivoa astrala – započeo je Zoran priču.

Govorio je zrelo za osobu njegovog uzrasta.

– Ima četiri negativna nivoa i sedam pozitivnih. Možda ih ima i više, ali ja sam samo četiri prošao. Negativni su za ubice i za one koji ne rade pozitivno. Tamo sam video ljude koji i nisu baš ljudi. Tamo je crno-belo sve. To su napaćenici sve. Ima i nivo samoubica. Zavisi kako su se ubili, tako i izgledaju – nastavio je priču Marjanović.

Izvor: informer.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar