„JEDNOM K*RVA – UVEK K*RVA!“ Majka Aleksandre Subotić žestoko o aferi ZETA Pece i Maje Marinković!

Kao bomba je odjeknula vest o preljubila Maje Marinković i supruga Aleksandre Subotić, Predraga Pece Raspopovića.

Foto: Instagram

Za Pink.rs se oglasila Ana Korać, koja ima istorijat sa obe bivše zadrugarke – sa Majom je ulazila u žestoke sukobe iz više razloga, a najviše zbog Janjuša, dok je sa Subotićevom bila na ratnoj nozi zbog Davida Dragojevića.

– Cela ova situacija je izuzetno delikatna… Jedino što mogu da kažem da ne bih želela da sam u koži ni jedne ni druge – rekla je Koraćeva.

Majka Aleksandre Subotić se oglasila na svom Instagram profilu gde je poručila:

– Jednom ministar – uvek ministar. Jednom policajac – uvek policajac. Jednom k*rva – uvek k*rva. Matematika je uvek prosta – napisala je Ljuba.

Foto: Instagram

– Čula sam se sa Aleksandrom, ne bih iznosila detalje razgovara. Trebalo bi sutra da se vidim s njom, ali je malo reći da sam šokirana celom situacijom i šta se desilo! Ne mogu da verujem, u kući joj je bila! Svi smo se zajedno družile… Veliki šok zaista, šokirana sam Majinim postupkom! Nisam se čula s njom, ali ako je to stvarno tako… Videla sam slike, sve se vidi… Ma, katastrofa! To je napravila i meni sa Filipom Carem, ali ‘ajde Filip manje-više nije ni bitan, rijaliti priča, ali ovo… Ona ide u nečiju kuću, čuvaš nečije dete, družite se svaki dan, Taki, Peca, Aleksandra… I tako nešto da napraviš?! Ne znam, ne želim nikoga da pljujem, ali dno dna! Maju gotovim, ali ovim potezom me je baš razočarala. Meni drugarica malo pre kaže: „Pazi da i tebi Maja ne skine dečka“! Meni je odvratno i sa Majine i Pecine strane, oboje su krivi, rekla je Sanja Stanković.

Izvor: Pink.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar