JANA JE BILA NA NASIPU KAD JE JELENA UBIJENA: Njene reči su presudile Zoranu!

Naime, devojčica je bila na nasipu sa Zoranom kobnog dana kada je Jelena ubijena, a prema svim do sada prikupljenim dokazima, bila je poslednja koja je videla Jelenu živu. Jana je dve godine kasnije saslušana u Višem javnom tužilaštvu gde se prisetila dana kada je njena majka nastradala.

FOTO: youtubeJelena Mar

Na pitanje gde joj je majka, odgovorila je „na nebu“. Na pitanje kada je poslednji put videla ona se setila da je to bilo kada su došli na nasip i sišli niz neko brdo:

„Mama je rekla odoh ja da trčim, pitala sam je gde ide jer ja uvek hoću s njom ali ne sećam se šta je rekla“ – pričala je devojčica.

Kada su je pitali da li je videla mamu kada se popela na nasip, ona je rekla da jeste i da je „i tata video“

„Posle nismo mogli da je vidimo, jer je tu bila šuma i drveće. Kada smo videli da mame nema, mi smo se popeli gore, malo smo se držali za ruke, malo nismo ali smo hodali zajedno, tata je dozivao mamu, i zvao je na telefon da je pita gde je“.

Pročitajte i: “NE INTERESUJE ME”: Ovako je Goca Božinovska komentarisala Cecniog zeta, kao i Bojanino i Anastasijino pomirenje

Jana nije mogla da se seti šta je imala na sebi od odeće, kao ni Zoran, ali se seća da je Jelena nosila plavu trenerku.

Kada su se vratili kući nije bilo nikog, kaže Jana, a onda se Zoran javio za reč i objasnio da je Janu sklonio u kuću Jelenine majke, jer su kod njih dolazili ljudi da izjave saučešće, bila je i policija. Tamo je, kako je tada rekao, zatekao u zgrčenom položaju, samo u gaćicama, jer su dopustili da čuje njihova nagađanja o maminoj smrti.

Ovaj deo iskaza male Jane sudija Jelena Škulić pomenula je u obrazloženju presude Zoranu Marjanoviću. Kako je kazala njen iskaz je pokazao šta se dogodilo na nasipu.

– Devojčica je opisala da mamu nije mogla da vidi od šume, a šume na mestu gde su oni stajali nije bilo, već je bilo sa druge strane kanala sa kog mesta je svedok rekao da je video muškarca i ženu bez deteta, a odakle su oni prema rečima svedoka došli – navela je sudija.

Podsetimo, Zoran Marjanović uhapšen je juče u svojoj kući u Borči, u koju se vratio nakon izricanja presude. U kući je proveo nešto više od sat vremena, a kada je rešenje o određivanju pritvora stiglo, policija je otišla u Borču, uhapsila ga i odvela u PS 29. novembar, odakle je prebačen u Centralni zatvor.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar