IZVRŠITELJI ISPRAZNILI KUĆU KULIĆA: Sanja Stanković dobila Miljanu na sudu!

Dramatična situacija u Nišu, zbog tužbe koju je Sanja Stanković dobila na sudu u procesu protiv Miljane Kulić!

Foto: Printscreen video YouTube Zadruga

Sudski izvršitelji ispraznili su kuću porodice Kulić u Nišu, a zabezeknute komšije gledale su kako im iz doma iznose komode, ormare, mašinu za sudove, mašinu za sušenje veša, usisivač, dva bicikla, sto za šminkanje, televizor, ugaonu garnituru, sto, baštensku garnituru i još dosta toga, piše Svet.

Ovaj užas i bruka desili su se po pravosnažnoj sudskoj presudi pošto je Miljana izgubila spor protiv Sanje Stanković. Sanja je tužila Miljanu Kulić nakon što je ova u jednoj emisiji ispričala kako  provereno zna da se lepa voditeljka bavi prostitucijom i da joj čak zna i makroa.

 

– Posle finala druge ,,Zadruge“, Miljana je u emisiji ,,Narod pita“ govorila kako zna da se ja bavim prostitucijom, kako ima dokaze za to što priča, pa sam je tužila. Zapravo, ja sam joj tom tužbom omogućila da u javnost iznese te svoje dokaze protiv mene. Bilo je nekoliko saslušanja, ročišta, ali ona se nije pojavila, pa je presuđeno da mora da plati kaznu za klevetu. Pošto ni to nije uradila, onda su joj sudski izvršitelji zaplenili stvari i u toku su licitacije za prodaju tih stvari. Meni ništa njeno ne treba, čak ni taj novac. Kada pare budu legle na račun, biće prosleđene u humanitarne svrhe – govori Sanja za Svet i nastavlja:

 Dakle, nisam je tužila zbog para. Poenta sve ga ovoga je bila da konačno shvati da ne može za svakog da priča šta joj se ćefne, a da ne snosi pravne posledice za svoje laži i izmišljotine.

Komšije Kulića ne mogu da dođu sebi od čuda, tim više što su svi bili ubeđeni da su Kulići puni para zbog svog stila života i stalnih putovanja.

– Sad mi je još više žao Marije i Siniše. Pa eto, od čega su se ti ljudi razboleli. Eto, šta im sve Miljana radi! Nema kraja njenim glupostima. Duguje tolike pare i Pinku, a sad u kući nemaju ni televizor, ni ormare. Ubiće one svoje jadne roditelje. Ne znam ni otkud im pare da je vode u Tursku da operiše želudac, kao da ne može da ide na dijetu, kao sav normalan svet – čudi se komšinica porodice Kulić za Svet.

Izvor: republika.rs

Ostavite komentar