„IZDAO SAM PORODICU, SADA SU MI ONI PRIORITET“: Filip Car raskinuo sa Dalilom priznao da je ovog puta DEFINITVNO KRAJ!

Filip Car veliku pažnju javnosti privukao je svojim učešćem u „Zadruzi 5“ u kojoj je, između ostalog, uplovio u vezu sa Dalilom Dragojević.

Foto; Youtube printscreen

Dalila je na svom Instagramu objavila da je ovoj vezi došao kraj, a Filip je otkrio šta su mu rekli njegovi u Crikvenici, kao i kako je doneo odluku o konačnom prekidu odnosa sa Dalilom.

– Moji su razočarani mojim ljubavnim izborima, odnosima i mojim ponašanjem! Pored svega što sam znao da nam i ne ide i nemamo perspektivu i sve, nastojao sam biti u tom odnosu i napolju i gušiti se u sopstvenim go*nima, nakon njenog javnog raskida u emisiji videli smo se i pričali i pokušali prijateljski i da budemo jedno uz drugo tu, ali otelo se kontroli i opet nas je blizina spojila kao što se događalo u „Zadruzi“… Ja nakon mnogih savetovanja sa porodicom, prijateljima i podrškom, nakon mnogih pregledanih situacija za koje sam znao unutra da me dovode do ludila, a nisam ih mogao objasniti nikome jer su se svi pravili blesavi na čelu sa njom, a sada sam se uverio da sam bio u pravu. Doneo sam odluku da definitivno okončam taj odnos – rekao je Filip Car.

– Velika želja mi je da ja i Dalila završimo sve emisije vezane za „Zadrugu“ u miru, da se ne svađamo medijski i da nemamo kontakt, ja joj želim sreću i kako smatram nju krivim za neke stvari, tako naravno i sebe za mnoge mnoge… Moj prioritet je moja porodica. Unutra sam ih izdao kada sam više puta pregazio svoju reč, ali sada sam u realnom životu i ne želim sebi i svojim voljenima više stvarati nedaće i probleme – rekao je Car i dodao:

– A vi me pratite i iskusite da li sam u spoljnjem svetu od reči.

Izvor: Pink.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar