IZBEGLA KAZNU OD 10 GODINA ZA TRGOVINU NARKOTICIMA: Slavna glumica se prisetila svoje MRAČNE PROŠLOSTI, u ispovesti otkrila ŠOKANTNE detalje!

Holivudska glumica Kameron Dijaz prisetila se mračnih trenutaka mladosti, kada je tokom devedesetih korišćena kao mula za drogu.

Foto: Youtube printscreen

Srećom, od zlokobne sudbine spasila ju je glavna ženska uloga u blokbasteru „Maska“ sa Džimom Kerijem, a samim tim i vrtoglavi glumački uspon.

Ovo eksplozivno priznanje dolazi u trenutku kada se 49-godišnjakinja posle osam godina pauze vraća na veliko platno i to u komediji „Back In Action“.

Kameron se nedavno u podkastu „Second Life“ prisetila početaka karijere kada se kao vitka, visoka manekenka preselila u Pariz u potrazi za poslom.

– Bila sam u Parizu celu godinu i nisam radila nijedan dan. Nisam mogla da pogodim nijedan posao kako bih preživela. Onda sam dobila jedan posao, ali, mislim ispostavilo se da sam mula koja treba da prenese drogu u Maroku – kunem se Bogom – ispričala je ova plavuša.

Kameron je istakla da do dolaska na aerodrom nije imala pojma da nosi nedozvoljne supstance, a otkrila je da ju je obuzela užasna panika kada je to shvatila.

– Bilo je to ranih 90-ih i dali su mi zaključan kofer u kome su navodno bili moji kostimi. Ja sam plavokosa, plavooka devojka u Maroku. Nosim iscepane farmerke i čizme sa platformom, imam spuštenu kosu – ovo je zaista nesigurno. Rekla sam im: „Ne znam, nije moje, nemam pojma čije je. To je bio jedini posao koji sam dobila u Parizu – objasnila je, a prenosi Blic Žena.

Izbegla je kaznu od najmanje 10 godina zatvora za trgovinu drogom, te se sa američkim zvaničnicama vratila u Francusku.

Izvor: Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar