ISTINA O AFERI „LAMBORDŽINI: Snimak o bahatom vozaču nastao 2020. godine, prijave podnete još tada!

Povodom kontroverznog snimka objavljenog na društvenim mrežama i u pojedinim medijima o bahatom vozaču koji je učinio više prekršaja, Ministrstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da događaj datira još od 24. maja 2020. godine, kao i da je tada policija podnela prekršajne prijave protiv vozača koji je u to vreme imao 22 godine.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, dvadesetdvogodišnji vozač se tada, u 00.46 časova, upravljajući automobilom u ulici Pop Lukina oglušio o znak policijskog službenika da zaustavi vozilo, ubrzano nastavio kretanje prema Brankovoj ulici, prešao preko razdelnog ostrva na kolovoznu traku namenjenu vozilima iz suprotnog smera i prošao kroz crveno svetlo na raskrsnici kod Ušća, prenosi srpska novinska agencija SIA.

Policija ga je sustigla na raskrsnici Bulevara Nikole Tesle i ulice Stevana Markovića, gde mu je ukazano na učinjene prekršaje i uručen zapisnik o kontroli učesnika u saobraćaju koji je odbio da potpiše.

U saopštenju se navodi da je 29. 5. 2020. godine protiv dvadesetdvogodišnjeg vozača podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Prekršajnom sudu u Beogradu.

Ostavite komentar