ISPOVEST TANJE BOŠKOVIĆ NIKO SE NIJE POJAVIO I REKAO DA JE SMRTNO ZALJUBLJEN U NJU ,,Znam i kad sam rđa bila, i kad sam padala i kako sam mučena ustajala“

Glumica Tanja Bošković važila je nekad za pravu lepoticu, a danas za damu punu manira, na čije reči, a i izgled niko ne ostaje ravnodušan.

youtube printscreen

SAZNJATE I: TANJA BOŠKOVIĆ NAPADNUTA NA ULICI

Na njen šarm i lepotu padali su mnogi muškarci, a glumica nikada nije želela da svoj izgled “ulepšava” estetskim zahvatima. Zato se ona sada dotakla današnjih pripadnica ženskog pola koje akcenat više stavljaju na spoljašnju negi unutrašnju lepotu.

– Lepota jeste unutra. To nijedna od ovih sa silikonima u ustima, izoperisane neće shvatiti o čemu im pričam. Džabe se trude. To je zaista smešno. Zamislite te devojke koje stavljaju implante u jagodice, u grudi, ne znam gde sve više… Šta će one da rode? O čemu se radi? I glupo je i nepotrebno. A tek žene mojih godina koje pokušavaju da ispeglaju bore! Šta pokušavaju sebi da kažu? Ove oči ne mogu da se prevare. Ja znam koji sam život preživela. To mi je najlepše od svega. Znam i kad sam rđa bila, i kad sam padala i kako sam mučena ustajala. I šta me briga? – kaže Tanja Bošković.

Ona je otkrila šta joj je ćerka Lana nedavno rekla kada je reč o njenom izgledu.

– Kaže mi Lana: ”Mama, našminkaj se bolje, vide ti se bore”, a ja: “Odakle ti ta ideja? Kad skinem naočare nemam nijednu boru”, na šta mi ona odgovora: “Da, ali tvoji partneri vide”. Zamislite, šta to mene briga. Oni imaju obavezu da me obožavaju u komadu – kroz smeh kaže Boškovićeva.

Tanja je važila za jednu od najlepših glumica bivše Jugoslavije zbog koje su mnogi ostajali bez daha i o kojoj su maštali i uprkos što su bili zauzeti.

– Niko se nikad nije pojavio ispred mene i rekao da je smrtno zaljubljen u mene. To su pravi muževi. Zamislite kada svojoj ženi jednog dana kad ona više nije u mladosti kažete: “Ja sam bio zaljubljen u Tanju Bošković, ali sam izabrao tebe”. Zamislite, kakva je to lepa legenda da se kaže svojoj ženi: “Ja te volim”- bez daha priča ona.

Iako je već 10 godina zvanično u penziji, samo u decembru prošle godine odigrala je 21 predstavu. Boškovićeva se sada osvrnula na početke svoje karijere.

Ona kaže da su joj godine dale vetar u leđa da primi kritiku, ali na nju odreaguje i uzvrati s puno ljubavlju.

– Ja sam voljeno dete, to je veoma važno. Moji roditelji su to umeli da mi pokažu koliko sam im dragocena, kao i moja sestra. Naučila sam, to je talenat takođe, da budem prijatelj. Sve ostalo, pogotovo kada su mi godine došle upomoć, stala na svoje noge uzdigla glavu gore i mogla mirne duše da primim sve jer tada sam već mogla da uzvratim ljubavlju. Više nisam morala da se plašim. Imala sam dovoljno godina da shvatim mnoge stvari koje su me sapinjale- rekla je Tanja gostujući u emisiji “Agape”.

Sada mogu da pokažem osećanja

Glumica kaže da ranije u mladosti nije znala da iskaže osećanja.

– Mene godine štite, sad mogu sve, ali sa dvadeset i trideset nisam umela, a i bio me je strah da nekome kažem dopadaš mi se i volim te. Prošle su godine, sada mogu sve da kažem. Mogu sasvim slobodno da izrazim divljenje, ali i nedivljenje – iskrena je Tanja.

Pustim tišinu u mislima

Tanja je otkrila šta radi u slobodno vreme.

– Ja sam žena u penziji i imam prava šta god hoću, a da ne moram ništa. Nekad pustim tišinu u mislima, to je najteže. Volim da plivam, da šetam. U šetnji mogu da se dese razne senzacije u mozgu – ističe ona.

Izvor: blic.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar