,,IMAO SAM HILJADU EVRA DNEVNO U RIJALITIJU“: Kristijan Golubović u emisiji ,,Pretres“ iskren do srži! (VIDEO)

IOn je hrabar, neustrašiv i brutalan. Dečko sa asfalta, Kristijan Golubović bio je gost ovonedeljnog izdanja emisije ,,Pretres”, autora i voditelja Stefana Usiljanina, koja se emituje subotom od 22h na Hype televiziji.

Osim aktulenih tema poput odnosa sa bivšom suprugom, borbom za život sadašnje devojke Kristine Spalević nakon gubitka bebe u šestoj nedelji trudnoće, Kristijan je otvoreno govorio i o učešću u rijalitiju „Zadruga“, u kom je, kako je naveo, zarađivao 1000 evra dnevno.

,,Kristina Spalević, buduća Golubović- požurili smo da se se svima pohvalimo. Najbliži pored nas su bili kao da smo javili da je neko umro, takvu atmosferu smo imali, da su nas svi maleri poterali. U roku od 10 dana ona je prokrvarila” priča Kristijan i priseća se njene borbe za život zbog loše dijagnoze, kako navodi, nakon koje je Kristina završila na operacionom stolu i izgubila bebu.

Da podsetimo, Kristijan Golubović 1987. počinio je prvo krinvično delo. Sa Danijelom ima sina Lazara. Inače, 2010. godine uhapšen je sa majkom Milankom i četiri člana kriminalne grupe.

Koje sve detalje je Kristijan otkrio o sebi, pogledajte u emisiji „Pretres“:

Ostavite komentar