IMALA SAM PROBLEME! Jovana Ljubisavljević o Stefanovoj aferi sa Marijanom ,,On ima devojku, evo je ovde“

Autorka i voditeljka Sanja Marinković je i ove subote ugostila  ekipu sa javne scene, ali i bivše učesniske najgledanijeg rijalitija „Zadruga„, među kojima su se našli Stanija DobrojevićMilan MiloševićMilica Milisavljević DugalićJovana Ljubisavljević i Nenad Aleksić Ša.

Foto: Instagram

Jovana se nadovezala na priču o problemima iz rijalitija, te istakla da joj nije bilo nimalo lako da se izbori sa nekim od njih.

Imala sam probleme, ušla sam u vezu, odnosno prvo sam izašla iz jedne i odmah ušla u drugu i nisam se snašla u tom momentu da dopustim da se baš na tom mestu upoznamo, onako, do srži Stefan i ja, a da u isto vreme održim dobre odnose sa drugim ljudima. Kod mene je donekle bila ta neka zavist i ljubomora drugih žena, naišla sam na nerazumevanje i morala sam konstantno da se pravdam kako bih ispravila „krivu Drinu“ – ističe Ljubisavljevićeva.

Znači, ono tamo sa onom devojkom, Marijanom, to nije ništa – upitala je Sanja bivšu zadrugarku.

-Stefan ima devojku, evo je ovde. Ništa nije namešteno, izašao je klip i videlo se šta se događalo, iako sam ja to već znala bez da izađe bilo kakva potvrda. Ništa nije moglo da me poremeti, ali nije bilo prijatno čitati neke naslove… Kupilo se u meni, jako je teško kad ne možeš ništa da uradiš sa ove pozicije, ali jedva čekam da izađe, spremamo se za to finale, sigurna sam da će daleko dogurati, sve je u redu među nama i čekam ga – kaže Jovana.

Stefan se zaista lepo pokazao u ovoj sezoni, ostao je dosledan sebi i svojoj vezi. Jovana ga verno čeka napolju, tako da svaka čast i za nju i za njega – istakla je Stanija u emisiji „Magazin In“.

PROČITAJTE I: JOVANA JEREMIĆ IMA NOVOG DEČKA? Napustili Srbiju držeći se za ruke!

Izvor: pink.rs

Ostavite komentar