,,HVALA ZOLI I BORI ŠTO SU ME OPRALI“ Marko i Viki se videli nakon Zadruge, saznao istinu o ABORTUSU

Bivši rijaliti igrač Marko Osmakčić, koji je lažirao smrt oca kako bi izašao iz rijalitija, otkrio je da se video sa izabranicom Viktorijom Mitrović koja je abortirala njegovo dete.

Foto: Youtube printscreen

On otkriva da su proveli dan daleko od svih.

– Čim sam napustio rijaliti, rekao sam da bih voleo da se vidim s Viktorijom kako bih saznao pravu istinu o njenom abortusu. Nakon što je napustila rijaliti, videli smo se. Proveli smo jedan dan sami, odvojeni od svih, i mogu reći da smo se lepo slagali. Nije bilo scena i drama kao u rijalitiju, uspeli smo da popričamo o svom odnosu i objasnimo jedno drugom mnoge postupke – istakao je Marko.

PROČITAJTE I: MARKO SNIMIO PESMU I NAZVAO JE STANIJA

– Iako možda viđanje s njom nije bilo dobra ideja, to je bilo jače od mene. Mislim da je najbolje da svako nastavi svojim putem, prošli smo dosta toga i nema potrebe da se mrzimo, ali ni da ponovo budemo u vezi. Katastrofalni smo jedno po drugo, ne znam da li bismo funkcionisali zajedno, ali ne vidim budućnost tog odnosa.

– Moja porodica je bila protiv toga da se uopšte vidimo, jako su mi zamerili naš susret i svestan sam da je nikada ne bi prihvatili za snajku. Ne samo familija, prijatelji i okolina nikada ne bi prihvatili naš odnos, ne mogu da joj oproste sve što je uradila. Iako su svesni mojih grešaka, oni su uvek uz mene, ali zameraju mi svaki kontakt s njom – dodao je Osmakčić.

– Svestan sam svojih postupaka, ne bežim od odgovornosti ni u jednom trenutku, ali mislim da je Viktorija sebe degradirala nakon mog izlaska iz Zadruge. Ona je tada bila jedan od favorita, ali njen odnos sa mojim najboljim drugom Zolom, kao i sa Borom Santanom doprineo je tome da je narod osudi i da se loše plasira.

– Nije smela to da dozvoli, hvala Zoli i Bori što su me oprali i pokazali šta ona radi. Viki je u stanju da uradi najgore stvari samo da ne bi bila žrtva – zaključio je Marko.

Izvor: kurir.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar