HOROR: ZVERSKI PRETUČENA NAŠA POZNATA PEVAČICA! Lice joj UNAKAŽENO, u modricama i podlivima!

Poznata pevačica Katarina Beba Vasić doživela je veliku muku sa sada već bivšim parnterom, sa kojim je živela prethodnih pet meseci. Naime, Beba Vasić otkrila je da ju je bivši partner sa kojim je provela pet meseci maltretirao tri meseca nakon početka romanse. 

Beba je na svom Instagram i Fejsbuk profilu objavila fotografije, koje potvrđuju da je doživela i preživela monstruozne batine. Međutim, dodatan šok koji je iznela jeste da je iznela tvrdnje protiv bivšeg partnera da ju je tri meseca ugnjetavao, trovao, ucenjivao, ali i drogirao.

Beba je slučaj prijavila policiji, a zbog udaraca, koje je dobila od bivšeg partnera sa kojim je živela, završila je u bolnici.

– Stop nasilju nad ženama! Hvala Karleuši koja me je ohrabrila! Pevačica progovorila o dvomesečnoj torturi, pretnjama, ucenama, trovanju i drogiranju koje je doživela od svog dojučerašnjeg partnera čije je identitet poznat policiji – napisala je Beba Vasić.

Monstruozno prebijanje poznate pevačice!


Čovek sa kojim sam bila u vezi 5 meseci, 2 meseca ,,raja“, dva meseca pakla! Sada sam na sigurnom, valjda, ovako izgledam sada. Za sada ne smem zbog policijske istrage da dajem mnogo informacija, ali to je otprilike neki period kada je mučenje trajalo. Tek sutra posle 17 časova ću smeti da dajem izjave, ali ima poprilično toga na mom Fejsbuk profilu o svemu šta se desilo – poručila je kratko Beba Vasić.

Reporter.in.rs

Ostavite komentar