GLUMICA SE IPAK NIJE UDALA? Mirka otkrila detalje proslave rođendana na Kipru, a progovorila i o udaji!

Glumica Mirka Vasiljević  govorila je o kako poslovnom, tako i privatnom životu, te ovom prilikom otkrila detalje nakon što se u medijima pojavila informacija da je stala na ludi kamen sa dugogodišnjim partnerom, fudbalerom Vujadinom Savićem.

Foto: ATA Images

PROČITAJTE I: ZVONE SVADBENA ZVONA: Nakon tajnog venčanja oglasila se Mirka Vasiljević!

Mirka se nedavno vratila u rodnu Srbiju, te odmah podelila utiske i otkrila kako se snašla, jer često putuje.

Čim sletim na beogradski aerodrom, nekako tu sam već i sestra, i ćerka, prijateljica, glumica, žena, majka… Nekako je potpuno drugačiji vid života i organizacije. Prvih par dana nisam znala gde ću pre, ali sam rekla sebi: „Korak po koran, dan po dan“ – ističe Mirka na početku razgovara, pa se osvrnula i na svoju karijeru i glumački posao:

Nadam se da ćemo u snimanje ući skoro i da ću napraviti dobar posao sa celim timom. Tu su i naše predstave, jeste da je sad pozorišna sezona gotova, ali moja ekipa i ja nikad ne sedimo skrštenih ruku, volimo da radimo i kad se ne radi i uživamo u tom druženju i stvarno stičemo lepe uspomene, tako da 6. jula smo na Paliću, na letnjoj sceni, igramo „Pazi s kime spavaš 2“ na otvorenom, tako da sam sigurna da će ljudi moći da uživaju i u lepom vremenu i dobroj, kvalitetnoj komediji – kaže glumica.

Samo deset dana nakon njenog četvrtog porođaja, u medijima je osvanuo snimak sa proslave na kojoj je prisustvovala i sama Mirka, a iz priloženog možemo zaključiti da je provod za nju bio nezaboravan.

-Pa, opet kod nas ništa nije tipično i normalno, kao što već rekoh. Tako je i sa našim proslavama. Ja sam troje dece rodila van Srbije, jedno sam rodila ovde. U Srbiji nisam bila na proslavi, ali ni ta proslava nije mogla onako srpski da se organizuje, jer je Vujadin je sutradan putovao za London, gde je išao na potpisivanje za novi klub, amorao je da bude spreman za taj bitan dan, tako da je samo nazdravio. Za ove dvoje dece koje sam rodila u inostranstvu, bili smo sami i mladi i nekako nismo imali s kim da proslavimo, ali već za ovo četvrto imali smo više životnog iskustva, bolje kontakte, više prijatelja i nekako Kipar je pravoslavna zemlja, čak nam je i muzika vrlo slična, tako da je Vujadin poželeo da se to onako valjano proslavi i organizuje. Bila sam i ja prisutna, tako da se sve uklopilo, super smo se proveli, čak je bilo dosta Srba koji su se našli na toj proslavi, a inače žive na Kipru – otkriva Vasiljevićeva.

Nedavno se njen dugogodišnji izabranik, fudbaler Vujadin Savić, oglasio na društvenoj mreži Instagram, podelivši fotografiju na kojoj je Mirka potpisana sa njegovim prezimenom, te su gotovo svi domaći mediji spekulisali o njihovom tajnom venčanju.

-Vujadin je neko ko je jako duhovit, ko voli da se šali na svoj račun, ali i na tuđi. Ja kao neko ko sam mu najbliža, često sam predmet tih šala, ali kad je to iz dobre namere, meni to ne smeta, pa i ja učestvujem u tim šalama – priča ona, pa nastavlja:

Bili smo na jednoj privatnoj proslavi i svako je imao svoju karticu sa svojim imenom i prezimenom gde treba da se sedi, ja sam bila tako potpisana. Pokazala sam Vujadinu, oni su svi odmah krenuli sa šalama, prvi put smo videli da sam drugačije potpisana, pa je on napravio tu šalu i objavio na Instagramu, koji je izgleda glavni izvor infomormacija… Ja to nisam znala, jer nemam Instagram, tako je sve krenulo. Sad dođoh da se objašnjavam, a ne volim demante za privatne stvari, ali ‘ajde – zaključuje Mirka Vasiljević u emisiji.

Izvor: pink.rs

Ostavite komentar