Glasali Vučić, Jovanović, Tadić, Dačić, Ponoš, Đilas…

U Srbiji se danas održavaju predsednički izbori, vanredni parlamentarni i izbori za skupštinu Beograda i još 13 gradova i opština, a pravo glasa ima 6.502.307 građana, koji će na 8.267 biračkih mesta moći da glasaju, od kojih je 29 u zavodima za izvršenje krivičnih sankcija i 77 u inostranstvu. Biračka mesta otvorena su sedam časova, a građani će svoje biračko pravo moći da ispune do zatvaranja u 20 sati.

Aleksandar Vučić glasao na Novom Beogradu

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić, glasao je jutros na biračkom mestu 140 na Novom Beogradu. Vučić je nešto pre osam sati došao na biračko mesto u zgradi Dečijeg vrtića „Tesla – nauka života“.

Miloš Jovanović na biralištu

Miloš Jovanović FOTO: ATA Images/Antonio Ahel

Predsednički kandidat koalicije NADA Miloš Jovanović glasao je danas u 9 sati na biračkom mestu broj 36 na Vračaru.  Jovanović je glasao na biralištu u Osnovnoj školi Jovan Miodragović.

Ana Brnabić i Irena Vujović glasale na Savskom vencu

Ana Brnabić i Irena Vujović FOTO: ATA Images/Antonio Ahel

Premijerka i funkcionerka Srpske napredne stranke Ana Brnabić, glasala je jutros na biračkom mestu broj 34 u Školi za dizajin, na beogradskoj opštini Savski venac. Brnabić je na izbore izašla sama jutros oko osam sati, ali je na izborno mesto stigla u isto vreme sa stranačkom koleginicom, ministarkom za zaštitu životne sredine Irenom Vujović.

Ministar Krkobabić glasao na Novom Beogradu

Ministar za brigu o selu i predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić glasao je jutros na biračkom mestu na Novom Beogradu.

Boško Obradović glasao u Čačku

Boško Obradović, predsedički kandidat koalicije Srpski pokret Dveri – POKS – Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije, glasao je jutros u 7.15 u biračkom mestu br. 1 u Čačku u pratnji članova porodice.

Ivica Dačić glasao među prvima

Predsednik Skupštine Srbije i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, glasao je jutros na predsedničkim, parlamentarnim i lokalnim izborima. Dačić je svoju građansku dužnost obavio među prvima na biračkom mestu u Mesnoj zajednici „Dedinje“ na Savskom vencu. On je na glasanje došao u pratnji sa suprugom i sinom.

Dragan Đilas glasao u OŠ na Vračaru

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas glasao je u 10 sati u Osnovnoj školi Jovan Miodragović na Vračaru. Đilas je glasao na biračkom mestu broj 28.

Dragan Đilas FOTO: ATA Images/Antonio Ahel

Glasao zamenik gradonačelnika Beograda

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić glasao je na biračkom mestu broj 5, u Trećoj beogradskoj gimnaziji.

Glasali ministri Popović, Stefanović i Selaković

Ministarka pravde Maja Popović glasala je oko devet časova u Beogradu. Ona je obavila svoje građansko pravo na biračkom mestu 33, u opštini Vračar.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović glasao je na biračkom mestu u Osnovnoj školi „Borislav Pekić“ na Bežanijskoj kosi u Beogradu.

Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković glasao je danas u 9:20 časova u Osnovnoj školi Jovan Miodragović na Vračaru na izbornom mestu broj 31. Selaković je na glasanje došao sa suprugom i dvojicom sinova.

Glasao Boris Tadić

Boris Tadić FOTO: ATA Images/Antonio Ahel

Predsednik Socijaldemokratske stranke i nosilac parlamentarne liste „Boris Tadić – Ajmo ljudi“ Boris Tadić glasao je na biračkom mestu broj 34 u opštini Stari grad.

Glasao kandidat za predsednika Zdravko Ponoš

Zdravko Ponoš FOTO: ATA Images/Antonio Ahel

Predsednički kandidat koalicije Za pobedu ujedinjene Srbije Zdravko Ponoš glasao je, nešto posle 9 časova, na biračkom mestu broj 55 u opštini Vračar.

Ponoš je na glasanje u osnovnu školu „Svetozar Marković“ došao sa suprugom Zdenkom.

Glasanje Srba sa Kosova u gradovima u centralnoj Srbiji

Srbi sa Kosova od otvaranja birališta u velikom broju pristižu u gradove u centralnoj Srbiji gde su im prebačena glasačka mesta.

Glasali ministri Kisić, Mali i Lončar

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i članica Predsedništva SNS, Darija Kisić je svoje biračko pravo iskorisila u 7.30 sati na glasačkom mestu u Osnovnoj školi „Ćirilo i Metodije“.

Ministar finansija i potpredsednik Srpske napredne stranke, Siniša Mali, glasao je na biračkom mestu broj 2 na beogradskoj opštini Zvezdara. Ministar zdravlja i funkcioner SNS Zlatibor Lončar, glasao je oko 7.30 časova na biračkom mestu broj 11 u Školi za brodarstvo, brodogradnju i hidrogradnju.

Ostavite komentar