GDE RODITELJI GREŠE? O važnoj temi današnjice u emisiji ,,MALE STVARI“ govori Leontina Vukomanović

U novom izdanju emisije ,,Male stvari“ autorke i voditeljke Snežane Dakić gostovaće  kompozitorka, muzički pedagog i direktorka dečjeg hora Čarolija Leontina Vukomanović i predsednica Udruženja medicinskih sestara predškolskih ustanova Jadranka Spasić.

Foto: Hype

Nova tema u emisiji je „Kakva su današnja deca“, a naše gošće zajedno sa voditeljkom potrudile su se da daju što kvalitetnije i bolje objašnjenje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HYPE TV – SVE SAD (@hypetv.rs)

Leontina se osvrnula i na svoje odrastanje i odnos sa majkom i sestrom, kao i na to da li njena ćerka Lucija oseca rivalitet sa decom iz hora, takođe bila je iskrena i priznala  da li je muči pitanje kako je biti savršena majka.
Gošće su bile vrlo otvorene te su poredile ponašanje i odgoj dece nekada i sada.
Jadranka priča kako pravilno pristupati odgoju male dece, gde roditelji, bake i deke najviše greše  na koji način nikako ne treba prekorevati decu. Takođe jedna od novih tema koja se i te kako nameće je:  Kako ispoštovati potrebe dece.

Pročitajte i: PAMTIMO JE PO ULOZI U SERIJI “SELO GORI”: Trudna je trpela BRUTALNO NASILJE, boravila je u SIGURNOJ kući, a danas je NIKO ne bi prepoznao! (FOTO)

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar