Evu Ras GAĐALI FEKALIJAMA nasred ulice: „Često trpim torturu od prolaznika“

Glumica Eva Ras kaže da često trpi torturu na ulici od prolaznika koji se ne slažu sa njenim mišljenjem, zbog čega je na meti čak i fizičkih napada.

FOTO: printscreen/youtube

– Reagujem tako što ih žalim, taj koji ima potrebu da gađa jednu babu fekalijama, mora da ima jedan jako tužan život, jer nije normalno da posle 63 godine bavljenja kulturom, da u Beogradu nemam izdavača. Ne možete nikome ni da zamerate, Bog je veliki – priča Eva koja kaže da je dugo tražila izdavača za svoju knjigu, ali u prestonici niko nije bio zainteresovan.

– Drugo izdanje knjige za godinu dana. Knjiga je izašla u Banjaluci, ovde je niko neće. Tamo sam veliki pisac, život je pun paradoksa. Ispričala sam to u nekoj emisiji i komentari čitalaca su bili takvi: “Baba, nula”… Nemaju milosti ni kada imate 81 godinu, besna je glumica koja misli da se o njoj stvorila pogrešna slika.

Ona trenutno igra za strano tržište dok je naši autori uglavnom izbegavaju, kako kaže.

– Igram glavnu ulogu u jednom portugalskom filmu. Potpuno sam ostvarena, ne ide mi se u Portugal. Snalazim se u jeziku ali mi je mnogo teža uloga baš zbog toga. Trebalo je da igram kod Ahmeta Imamovića, na ladino jeziku, desilo se da nisam odigrala zbog vesti da imam dečka koji je 50 godina mlađi od mene. Čovek nije lud da sa ludom babom snima umetnički film.
Kako on u Sarajevu da zna da nemam dečka i da sam normalna.

Eva Ras kaže da je mnoge prijateljice izgubila i da čeka kada će njoj otkucati zadnji čas.

– Odavno brojim korake i očekujem da odem kod moje porodice koja je otišla mnogo pre mene. Tragedija starosti je u tome da uopšte ne osećam da sam stara. Drugi mi daju do znanja da sam stara, zato se borim za prava svih baba u Srbiji. Uvek sam dodavala sebi godine. Poslovno se jako trudim da prihvatim za sve što me zovu, kaže Rasova koja tvrdi da ima energiju mlade žene.

Kako je u Srbiji aktuelna tema elitne prostitucije, pitali smo je da li se to samo danas događa ili se o tome govorilo i kada je ona bila mlada.

– Zašto prostitucija nije legalizovana? Svi smo mi ku*ve. Kada god prihvatimo neki posao zbog para, a ne zbog ljubavi, to je sve prostitucija i to se ne može legalizovati. Ne znam zašto smo gori nego Italija. Širom planete je to legalizovano. Kako se desilo da Ćićolina bude poslanica u italijanskom parlamentu i branila prava prostitutki. Sve treba legalizovati. Država tada može da drži pod kontrolom, kada je zabranjeno onda je teže. Alkohol je pre bio zabranjen, a sada koga god sretnem, svi su pijani. Sve je u redu, samo je Darko Lazić stradao.

Ostavite komentar