EVO KAKO JE USPELA DA SMRŠA 20 KILOGRAMA: Snežana Đurišić otkrila tajnu

Snežana Đurišić izgubila je više od 20 kilograma, a budući da je mnoge interesovala tajna kako je pevačici pošlo za rukom da toliko smrša, ona je rešila otkrije pravu istinu.

FOTO: printscreen/instagram

– Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živela u Americi. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike. Redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmane koji prijaju koži mojih godina, negujem se. Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli – govorila je pevačica koja nije skidala osmeh sa lica.

Snežana je otkrila da prilikom skidanja kilograma i korigovanja ishrane nema pomoć nutricioniste.

– Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista. Mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svesna sam da ne treba da imam slatkiše i testa u svojoj ishrani, koje inače obožavam, pa kada se usudim da to sebi dozvolim, trudim se da to budu male količine. Vanja stvarno voli sve da jede. Šta god da spremim, oduševi se, ali izdvojiću moj čuveni sataraš, odnosno bećar paprikaš, to nam je omiljeno jelo – rekla je Snežana i priznaje da je uspela da se reši velikog poroka.

– Ranije sam konzumirala nikotin, ali već 12 godina sam oslobođena te loše navike. A ako se slatkiši broje u porok, onda imam jedan – iskrena je pevačica.

Ostavite komentar