EVO KAKO DUŠKO TOŠIĆ PROVODI VREME NAKON KRAHA BRAKA: Fudbaler uživa u njihovom društvu i ne mari za priče o RAZVODU! (FOTO)

Nakon što su domaće medije obišle vesti o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića, mnoge zanima da li će se fudbaler oglasiti ovim povodom.

Foto: ATA Images

Duško je, naime, dan pre nego što je Karleuša sa javnošću podelila saopštenje u kom je otkrila detalje razvoda,pokazao kako ovih dana provodi vreme.

Foto: Instagram

Naime, fudbaler je okačio fotografiju iz svog automobila i pokazao kako se trenutno nalazi sa svojim naslednicama Atinom i Nikom, koje su ujedno i naslednice bračne imovine bračnog para Tošić.

Fudbaler, kako se čini, ne mari za to što trenutno domaći mediji bruje o njegovom razvodu od Karleuše, te se ovim povodom nije oglašavao, niti je na bilo koji način komentarisao to što je njegova sada već bivša supruga obelodanila detalje razvoda, pokazavši time da ga ova tema i nije baš dotakla.

Podsećamo, Jelena Karleuša tokom jučerašnjeg dana podelila je sa javnošću informaciju da se nakon 14 godina razvela sporazumno od supruga fudbalera Duška Tošića.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar