EVO KAKO ĆE MIKI POTROŠITI HONORAR IZ ZADRUGE: Đuričić se seli, a evo i gde

Pčelar iz Kupinova nedavno je progovorio o pokretanju novog biznisa, a ujedno novac zarađen u rijalitiju ulaže u renoviranje kuće gde ostaje da živi njegov otac.

Foto: Printscreen YouTube

Miki Đuričić dobio je dovoljno novca učešćem u Zadruzi za renoviranje očeve kuće u Kupinovu, a radovi u porodičnom domu su u toku. Kako unutra, tako i u dvorištu, gde će sve biti kao novo. Iako se često polemisalo o Mikijevom odnosu sa ocem Mirkom, da su često u svađi, te da jedva da imaju neki odnos, Miki je za istakao da ništa od toga nije istina.

– Toliko nam je loš odnos da sam mu sredio dvorište, krečim kuću. To se zezamo, Mirko je takav kakav je, svi ga gotive, mi smo dobri. Na svoju je ruku za neke stvari, ali ne bih bio ovde da smo u lošim odnosima – objasnio je Miki, a iako je otkrio da će se uskoro preseliti kod žene, o ocu neće prestati da brine, naročito jer je krajem januara ove godine imao moždani udar.

U njegovom viđenju stvari sve se promenilo kada je pre šest godina izgubio majku Mirjanu, koju nije često viđao, što je ona sama tada pričala za medije. Nakon toga, trudio se da više vremena provodi kod kuće uz oca, našao je suprugu i ocu je podario unuku Dunju.

Pročitajte i: TUKAO ME JE SVAKI DAN, OTERALI SU ME: Pevačica prošla kroz pakao u detinjstvu

– Miki se sada potpuno posvetio porodici. Mnogi su ga osuđivali jer je i ove sezone bio u rijalitiju, ali je opravdao poverenje supruge. Pošteno je zaradio novac i nije bio deo nijednog skandala. Pričalo se o mnogim ciframa, ne znam šta je istina, ali znam da je zadovoljan. Svi su primetili da ima radove u kući, a on ne želi da priča o tome – započeo je izvor blizak rijaliti igraču.

– Nije nikome dužan da se pravda o troškovima i planovima. Hvala Bogu da je ovoga puta izabrao da pomogne porodici, a ne da prokocka sav novac. Fasadu su uradili pre nekoliko godina, a sada renovira unutrašnjost kuće. Sklonili su staru kapiju, srediće dvorište kompletno, kako bi sve bilo u tonu. Znate i sami koliko je sada skupo kupiti i jedna vrata, a kamol opremiti ceo dom. Potrošio je više hiljada evra.

BONUS VIDEO:

Izvor: Blic

Ostavite komentar