EKSKLUZIVNO! SAŠA MIRKOVIĆ MISTERIOZNOM OBJAVOM NAGOVESTIO TRANSFER: Ovim rečima je NAJAVIO odlazak Dušice Jakovljević sa Pinka!

Kao bomba je odjeknula vest da je Dušica Jakovljević nakon deset godina dala otkaz na ružičastoj televiziji, a direktor Hajpa dao nagoveštaj!

Voditeljka Dušica Jakovljević, koja je godinama vodila najpre rijaliti „Farma“, a potom „Zadrugu“, i „Elitu“, rešila je da stavi tačku na karijeru na ružičastoj televiziji, na kojoj je svih ovih godina bila jedno od zaštitnih lica.

Kako smo saznali, ona će biti glavni savetnik vlasniku „Hajpa“ Saši Mirkoviću, a u planu joj je da se posveti produkciji. Ona je pre nekoliko dana bila i zvanični voditelj na premijeri biografskog filma Ace Lukasa „Pokidan“, koji je sniman upravo u Hajp produkciji.

Niko nije ni slutio da će se MIrkovićeva objava na Instagramu odnositi upravo na Dušicin prelazak u njegovo jato. „Da me ne bi mnogi pitali narednih dana zašto Hajp Tv ima nova lica. Odgovor je: Zato što je naš posao da se borimo za pažnju gledalaca kao i da okupimo najstručnije ljude iz televizijske, produkcijske i marketinške oblasti, kako u Srbiji tako i u regionu!

Dušicu je kontaktirala ekipa novinara za komentar, na šta je voditeljka dala kratak odgovor: „Oglasiću se kada dođe vreme za to“, izjavila je.

Ostavite komentar