DUGO SU ZAJEDNO SVADBA JE SLEDEĆI KORAK: Uraganke progovorile o raspadu grupe, evo ko se udaje, a ko ,,solira“

Članice grupe “Hurricane“ Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević bile su sagovornice Nemanje Vujičića u “Premijera – Vikend specijalu“. Oni su se u program uključili sa Crnogorskog primorja, a razgovarali su o natpisima koji prate zgodne Uraganke.

Foto: Printscreen video YouTube

– Ko se ne plaši ajkula? – rekla je Ksenija, a Sanja je dodala:

– Ima iracionalne strahove, ali suludo je ovde u plićalu u Bečićima da se plašimo ajkula – poručila je Vučićeva, a onda su Uraganke progovorile o raspadu grupe.

– Više ni mi ne znamo da li smo zajedno ili se raspadamo. Svakako smo zajedno do septembra sigurno, a posle ćemo videti – rekla je Ksenija, a Nemanju je interesovalo i da li ima istine u natpisima o njihovim ljubavnim životima.

– Možda se nađe neki đetić. Apsolutno se ništa ne dešava. Ne znam na kog misliš. Imam jače noge od fudbalera. Soliram, u skorije vreme ne planiram da se emotivno vežem. Samo mi još fali da nađem nekog deliju, ionako ne spavam – rekla je Sanja o svom emotivnom životu.

– Emotivno sam vezana već šestu godinu. Pričaću o tome, dugo smo zajedno, pa je svadba logičan sledeći korak, ali videćemo… – rekla je Ksenija.

– Meni se niko ne javlja, niko me ne voli… – poručila je Ivana.

MOŽDA VAS ZANIMA: MIRKO ŠIJAN I BOJANA RODIĆ ČEKAJU DRUGO DETE

Izvor: pink.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar