DRAMA: Bebica prevario Miljanu, ona priznala da jedva čeka 18. jul i operaciju želuca!

Miljana Kulić raskinula je sa dečkom Nenadom Macanović Bebicom, zbog kako je navela, prevare koju je počinio.

Foto: Instagram

Kulićeva se, naime, oglasila na svom Instagram profilu, gde je napisala da je zakazana operacija želuca, za koju je govorila da će da ide, pa je takođe, otkrila da je njena veza sa Bebicom okončana, jer, kako ona navodi, on ju je prevario.

Možda vas zanima

UDALA SE SESTRA PETRA BENČINE!

– Jedva čekam osamnaesti jul da odem na operaciju želuca i videćete ko je najzgodniji sledeće godine u ovo vreme. Na moju veliku žalost, moram da vam kažem da me je Bebica prevario. Mnogo mi je teško, a ovaj prizor koji sam videla nikada neću zaboraviti…Pamtiću te samo po lepim stvarima…U šoku sam, jako mi je loše – napisala je Miljana na Instagramu.

Podsetimo, u Belu kuću se uselilo 59 zadrugara, a samo je šesnaest zadrugara dobilo priliku da se bori u superfinalu iste sezone. Naime, ovu sezonu su obeležili mnogi skandali, raskidi, razvod Dalile i Dejana Dragojevića i njena turbulentna veza sa Filipom Carem, ali ne može da se zaobiđe ni odnos Miljane Kulić i njenog novog momka, Nenada Macanovića Bebice, koji je zajedno sa njom, ruku pod ruku, ušetao na velelepno imanje u Šimanovcima.

Njih odnos kroz njihov boravak, mnoge je zaintrigirao, a ne može ni da se isključi da je i nasmejao. Mnoge scene i situacije se i dan danas prepričavaju i redovno nasmejavaju mnoge gledaoce.

Izvor: blic.rs

Ostavite komentar