Dodik: Naš narod neće izdajnike i zato pozivam sve da glasaju za listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je državljane Srbije da na predstojećim izborima 17. decembra podrže politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i glasaju za listu čiji je nosilac „Srbija ne sme da stane“.


Dodik je najavio da će i on lično izaći na izbore i glasati za listu okupljenu oko SNS jer smatra da je to najbolje što Srbija ima.

– Srbija je matična zemlja svim Srbima. Ne možete narodu zabraniti nešto tako snažno, a to je ljubav prema Srbiji. Predsednik Vučić je ostvario da ona bude moćna i jaka. On je prvi predsednik koji je uspostavio konkretne vidove pomoći i saradnje Srbije i Republike Srpske – izjavio je Dodik.

Dodik je istakao da je Srpska zainteresovana za jaku Srbiju, koja je za nju inspiracija i snaga.

On je podsetio da Srbija novčano pomaže opštine u Republici Srpskoj, da su izgrađene su brojne škole, vrtići i i drugi objekti od značaja za veliki broj ljudi.

Dodik je naglasio da je Srbija danas istovremeno i snažna, ali i najdemokratskija zemlja. On je upozorio da deo političkih struktura u Srbiji finansira Zapad sa ciljem destabilizacije zemlje.

– Imate ljude koji konstantno rade i pričaju protiv Srbije, a koje finansira Zapad sa ciljem da naprave Srbiju nestabilnom, jer im ne odgovara kada je stabilna i jaka – rekao je Dodik i dodao da je istorija puna primera u kojima su okretali Srbe protiv Srba i tada je zemlja bila nestabilna.

Dodik je pozvao sve državljane Srbije da podrže listu „Srbija ne sme da stane“ okupljenu oko SNS koju predvodi Aleksandar Vučić.

– Ne mogu izdajnici kod Srba prolaziti. Zato ću izaći na izbore u Srbiji i glasaću za SNS, iz prostog razloga što smatram da je to najbolje što Srbija ima. Bilo bi dobro da SNS ima i republičku i lokalnu vlast, jer vidimo da se Srbija stalno gradi. Tu je Beograd na vodi, nova železnička stanica, auto-putevi i drugi veliki projekti. Političari se mere po onome što ostane iza njih – rekao je Dodik.

Ostavite komentar