Doček u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu…

Pop pevači Željko Joksimović, Jelena Tomašević i Marko Luis nastupaju večeras na dočeku Nove godine na Sava promenadi, a besplatno će posetioce zabavljati i reperi Vojaž, Teodora Džehverović, Zera i Nući ispred Skupštine Srbije.

Doček na platou pored Starog savskog mosta počinje od 20:30 uz Luisa, sledi od 21:30 Tomašević i od 23:00 Joksimović sa kojim će Beograđani ući u 2023. godinu, a organizatori su najavili u ponoć sa Kule Beograd „senzacionalni svetlosno-muzički performans, uz impresivni vatromet”.

Iz Beograda na vodi su saopštili da će u ponoć zasijati istovremeno čak 20 spratova Kule Beograd, dok će se sa 180 pozicija najviše zgrade Srbije vinuti osmominutni vatromet i obasjati nebo iznad Save.

Belgrejd voterfront je najavio i da će „bajkovitu noć u Beogradu na vodi upotpuniti jedinstveni vatropadi sa Starog savskog mosta i Gazele”, dok će „čak 30 lasera, 32 laserske glave najnovije generacije, 16 bimova velike snage, 40 bimova i 48 led strobova prošarati nebo nad Beogradom”.

Na Dočeku Nove godine ispred Skupštine, u organizaciji Skupštine grada Beograda, nastupaju od 20:00 didžej Majk Rajd, od 21:00 slede Zera, Gazda Paja, Nući i Vojaž, a u ponoć sledi vatromet i Teodora Džehverović.

Za Novosađane je u petrovaradinskom Podgrađu priređen večeras muzički program na tri lokacije. Na glavnoj sceni ispred Beogradske kapije u 21:00 program otvara Perpetuum Jažile, a nakon njih koncert će održati Košin od 23:00 i didžej Bismans koji nastupa pola sata posle ponoći.

Na sceni na Trgu prote Mihaldžića od 22:00 časa publika će slušati Stereo em-siz, a od 23:30 Mimi Mercedez. Na sceni u Štrosmajerovoj ulici nastupa Monohrom od 22:00, sledi Repetitor u 23:00, dok će Obojeni program svoj koncert početi pola sata posle ponoći.

Na dočeku u centru Niša nastupa folk pevač Haris Džinović, dok će u Kragujevcu na Đačkom trgu svirati bendovi Vesele osamdesete, Vesela mašina, Trajb i Divlje Jagode, uz vatromet u ponoć.

Na Kraljevom trgu na Zlatiboru nastupaju Beogradski sindikat, Danica Crnogorčević i trubači Dejana Jevđića.

Ostavite komentar