„DOBRA UDOVICA JE SAMO MRTVA UDOVICA“: Oglasila se Nikolina Pišek povodom borbe oko nasledstva

Tuga povodom smrti supruga Nikoline Pišek, Vidoja Ristovića, ne jenjava ni mesecima posle, uprkos tome voditeljka i otac pokojnog Vidoja vode raspravu oko nasledstva.

Foto: Ata images

Optužbe Viktora Ristovića, odnosno Miše Grofa, na račun Nikoline Pišek o tome da je nakon smrti supruga Vidoja tražila samo novac, voditeljka je nazvala sramnim.

Nikolina Pišek šokirana je intervjuom svekra Miše Grofa u kom ju je optužio da nije sačekala ni da se njen suprug Vidoje Ristovic “ohladi”, a već je počela da planira prodaju njegovih umetnina kako bi dovršila vilu u Hrvatskoj.

Nakon brojnih optužbi svekra Nikolina se i javno oglasila:

„Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju.
Ali, da, tu smo…Kažem “tu smo” jer mi je inbox pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za djecu je predstavljena kao nepoštovanje obitelji preminulog. Dobra udovica je samo mrtva udovica. Djeca su nebitna, GREŠKA koja se dogodila putem…“Greška” koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvijezde s neba. Ne smijem napisati što bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati.
No, istina je kao voda, pronadje put i kroz neprobojne gudure i izadje bistra i čista na svjetlo dana. I kada govoriš istinu, ne moraš razmišljati što si kome rekao, svima govoriš isto.“ – napisala je Nikolina Pišek.

Ostavite komentar