Đilasov šegrt Borko „Cipelko“ SE ODAO: Evo odakle kreću nalozi za dizanje panike!

Đilasov šegrt i bivši visoki funkcioner kriminogene i zločinačke Demokratske stranke Borko Stefanović zvani „Cipelko“ zbog kolekcije skupocenih cipela koja, kažu, vredi 120.000 evra, pokrenuo je novi niz uvreda i laži na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srbiju, ali i otkrio ko stoji iza pokušaja da se izazove panika.


Po nalogu žutog tajkuna, pomenuti portal, koji je poznat po svakodnevnom iznošenju lažnih vesti i informacija, pokušava da zbuni javnost iznošenjem neistina o navodno „redovima uspaničenih građana“ zabrinutih zbog izjave predsednika Srbije o pritiscima na našu zemlju i ekonomskim merama zbog ukrajinsko-ruske krize.

– Juče širi paniku odlazeći predsednik, danas redovi na pumpama i panika koju je izazvao. Vole radikali haos i nestašice za narod. Utanjio riku ekonomski tigar. Samo nestabilnost znaju da naprave – napisao je Borko „Cipelko“ Stefanović na Tviteru i označio đilasovski portal Direktno.

Namerno ili ne, sada je svima jasno „odakle vetar duva“ i ko dezinformacijama pokušava da stvori paniku među građanima Srbije.

Ostavite komentar