Đilas je za vreme njegove vlasti sve medije držao u šaci i bogatio se dok su Srbi na Kosovu bežali sa vekovnih ognjišta

Odvratno je kada Dragan Đilas govori o Kosovu i Metohiji, jer je on jedan od ljudi koji su se najbezobzirnije bogatili upravo u vreme kada su u Prištini separatisti proglašavali nezavisnost, i tada, kao uostalom i danas, nije mario ni za Srbiju, ni za srpske državne i nacionalne interese, izjavio je član Predsedništva SNS Petar Petković.


„Dok su Srbi na Kosovu i Metohiji brojali proterane, svoja spaljena imanja i uništene svetinje, Đilas je brojao svoje sramotno stečene milione, i danas bi ponovo na isti način našu južnu pokrajinu i naš narod na Kosmetu prepustio na milost i nemilost ekstremistima i separatistima“, naveo je Petković u saopštenju.

Još je sramotnije, naglašava, kada Đilas govori o slobodi medija, jer u ovoj zemlji „nije bilo medija koji on nije držao za gušu i ucenjivao kao apsolutni gospodar reklamnog prostora, i tada u medijima nije bilo ni opozicije niti mogućnosti da iko prozbori reč protiv žutih nesrećnika Srbije“.

Petković je istakao da su Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka Đilasu krivi samo zato što su lažnim demokratama pokazali na delu šta je prava demokratija i zato što su stali na put besomučnoj pljački i uništavanju Srbije, ali i zato što brane Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije.

„Nigde se nije dogodilo, pa neće ni u Srbiji, da oni koji su ojadili jedan narod i državu, sada navodno oslobađaju tu istu državu, jer, ako bi nekim nesrećnim spletom okolnosti Đilas i njemu slični ikada došli na vlast, naša država bi ponovo pala na kolena i bila zakatančena. Narod im to nikada neće dopustiti“, poručio je Petković.

Ostavite komentar