DEJAN DRAGOJEVIĆ APSOLUTNI FAVORIT ZADRUGE 5: Za petama mu je Dalila, a evo kome još društvene mreže predviđaju POBEDU

Posle više od deset meseci, konačno je došao dan kada će se saznati ko će iz pete sezone „Zadruge“ izaći bogatiji za 50.000 evra.

Foto: Youtube printscreen

Favorita za glavnu nagradu ima nekoliko, ali u praksi se pokazalo da su iznenađenja uvek moguća, pa tako i da oni koji slove za moguće pobednike neočekivano ispadnu.

Na društvenim mrežama već se uveliko spekuliše ko bi mogao da bude pobednik, a najveći favorit je Dejan Dragojević, kog je supruga Dalila Mujić javno, na njegove oči, prevarila sa Filipom Carem.

Dejan nije mogao da veruje šta mu se dešava, pa je u jednom periodu bio toliko nestabilan da je obučen skočio u bazen, pesnicom lomio sve pred sobom, a kao vrhunac svega bila je situacija kada je flašom sebi razbio glavu. Ipak, na kraju je uspeo da preboli Dalilu i otpočne vezu sa Aleksandrom Nikolić. Publici su se svidela i Dejanova izlaganja za crnim stolom, u kojima je, kako oni navode, na interesantan način umeo da potkači svoje „protivnike“.

Dalila je antijunakinja „Zadruge 5“, ali i kao takva, ona je uz sebe skupila fanove koji su opčinjeni njome.

Mujićka je bez imalo griže savesti prevarila muža Dejana, a onda ga i vređala, što je kod mnogih gledalaca izazvalo revolt. Ipak, oni ljudi koje pridobila smatraju da je samo iskrena i da je fer što je ostavila muža ako joj se desila ljubav, te da bi zbog toga trebalo da osvoji glavnu nagradu.

Mensur Ajdarpašić iza sebe ima pravu armiju fanova, koji su čak bili spremni na to da njegovom kolegi Dinu Dizdareviću uplate 200 dolara kako bi preneo Mensuru poruku od njih. Fanovi Mensura Ajdarpašića bili su ljuti na njega zbog toga što je bio u vezi sa Milicom Veselinović, za koju su oni smatrali da mu samo stvara problem i da ga tera na diskvalifikaciju.

Ipak, na kraju je Ajdarpašić okončao vezu sa Milicom, zbog čega se trenutno bolje kotira kod publike.

Kao i u svakoj sezoni, i u ovoj je publika izabrala i jednu smernu i kulturnu osobu, koja se izdvaja od ostatka. Ovog puta to je Anđela Đuričić. U rijalitiju je bila zaljubljena u cimera Mateju Matijevića, međutim, on nije imao jednako snažne emocije prema njoj, pa je ljubav ostala platonska. Osim toga, publici se veoma dopalo i Anđelino odmereno ponašanje, a naročito ih je dirnula njena potresna priča o bratovljevoj pogibiji.

Miki Đuričić u svakom rijaliti šou-programu važi za favorita, međutim, on u gotovo nijednom nije došao do finala, zbog toga što je bio diskvalifikovan zbog nasilničkog ponašanja.

Ipak, čini se da ga je očinstvo zaista promenilo, pa je ovoga puta dogurao do kraja, a njegovi fanovi misle da bi baš peta sezona mogla da bude trenutak kada će Đuričić konačno osvojiti prvo mesto.

Izvor: Kurir.rs

BONUS VIDEO:

 

 

Ostavite komentar