DALILU NEĆE DOČEKATI OTAC NA IZLASKU IZ ZADRUGE: Evo razloga zbog čega se Huso neće pojaviti

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić, otkrio je da večeras neće dočekati ćerku na finalu „Zadruge“.

Foto: Printscreen video Pink kanal Zadruga

Naime, on je istakao da se ne oseća zdravstveno dobro, i ne želi sebe da izlaže dodatnom stresu zbog eventualnih neprijatnih situacija koje može da se dogode.

Mujić smatra da ni njegov bivši zet Dejan Dragojević, ali i njegova ćerka Dalila neće odneti pobedu, dok za Filipa Cara smatra da je najgori čovek koji se ikada pojavio u rijalitiju.

– Dobro će proći valjda. Po ovim reakcijama mislim da Dejan i Dalila neće pobediti, to će neko drugi. Filip Car ne može da pobedi, on je najgora osoba koja se pojavila u rijalitiju ikada. Šta je sve izgovorio, ne vredi mu ni pobeda ništa. On je ker koji lajde, a ne ujeda – rekao je on i dodao:

– Nisam dobro zdravstvenog stanja, ne mogu da se raspravljam sa Dragojevićima da se izlažem stresu. Nisam za to spreman. Biće tamo neko ko će je doćekati. Šta ću ja, moram oprostiti ćerki, mnogo će vremena trebati… Treba da se raziđemo kao ljudi.

Huso kaže da bi voleo da se Dejan i Dalila pomire.

– Mislim da bi mogli da se pomire, prošli su ono što nisu prošli. Oboje su imali greške, ali voleo bih da su zajedno da žive bez problema.

Pročitajte i: KOME JE SVE MAJA MARINKOVIĆ UNIŠTILA BRAK!

BONUS VIDEO:

Izvor: Blic

Ostavite komentar