DALILA SE POSLE 10 MESECI OGLASILA NA INSTAGRAMU: Zadrugarka pesmom zaintrigirala javnost – svi se pitaju KOME je posvetila ove stihove!

Rijaliti učesnica Dalila Dragojević oglasila se prvi put na Instagramu nakon desetomesečnog učešća u petoj sezoni rijalitija Zadruga.

Foto: Instagram

Dalilu je u samom finalu porazio bivši muž Dejan, kog je prevarila u rijalitiju sa Filipom Carem, a koji je osvojio prvo mesto.

Bivša snajka Dragojevića nakon sinoćnjeg finala oglasila se putem Instagrama i fanovima uputila reči zahvalnosti:

– Hvala svima što ste glasali, hvala na osvojenom drugom mestu, iako smatram… ne smatram ništa“, rekla je Dragojevićka pa prasnula u smeh. Nikome nije bilo jasno šta je Dalila htela da kaže, da li smatra da je trebalo da osvoji prvo mesto ili da ne dođe ni do drugog. Hvala svima koji ste me doveli do drugog mesta u „Zadruzi 5“. Život za mene tek počinje! Bilo je jako uzbudljivo i turbulentno, a isto tako sa puno grešaka koje se mogu ispraviti! Živ čovek greši, pa i ja… Počinjemo od nule pa gde stignemo…Volim vas – napisala je Dalila na Instagramu, a potom je podelila snimak na kom peva pesmu Andreane Čekić pod nazivom „Prljavo“, što je mnoge navelo da pomisle da nije slučajno odabrala baš ovu numeru.

Foto: Instagram

– Da mi osmeh blista samo sam htela to, s tobom tuga čista. sve ostalo je prljavo! Trebala sam ko lutka svetom da hodam, jos skuplje živce da prodam, trebala sve sam to, trebalo je ovu lepu glavu da slušam, da svoje srce zaključam, al’ nije uspeloJer s tobom ide mi, pa ne ide, pa ne ide, pa ne ide– stihovi su pesme koju je Dalila pevala s osmehom, a da li je i kome zaista posvetila ove reči – ostaje da nagađamo!

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar