Dalila saznala kako je Maja Marinković opisala: Sad svaka ŠUŠA može da PLJUJE po meni! (VIDEO)

Prvo pitanje u emisiji „Pitanja gledalaca“ voditeljka Ivana Šopić pročitala je Dalili Dragojević.

Foto: Instagram

Kako komentarišeš što je Maja rekla da jedne njene cipele vrede više od tebe cele? – glasilo je pitanje.

Devojka je ušla ovde, uradila šta je uradila sa Filipom, nije se držala Janjuša, već se uplela u tu priču. To za cipele dozvoljava njen bivši dečko da priča, jer je non-stop pominje, ističe. Mene nikada nije istakao i batalio tu priču. Stalno nju ističe, kao i sinoć. Ima pravo da komentariše, to je njeno mišljenje. Neću da pljujem, ja sam svoje mišljenje iznela o njoj. Ja sam kriva što je pominjem kad uđem u raspravu sa njim. Čuli smo i da kači neke njihove pesme. On zna koliko mene boli kad je pominje, ne zato što smatram da je bolja, lepša, pametnija i zgodnija od mene, nego jer je ono prvi put uradio sa njom. Mislila sam da se nikad neću oporaviti. Ja sam sebi dozvolila da svaka šuša može da pljuje po meni, ja sam kriva za to. A on je kriv što je pominje u svakoj raspravi – rekla je Dalila.

Ne zanima me rijaliti koji Maja vodi napolju, svako ima pravo da priča šta hoće. Ja da izađem iz ove kuće, ne bih nikoga komentarisao, to bih preporučio i njoj. Ja sam dao Maji za pravo svašta nešto, ne znam šta bih rekao – dodao je Filip.

To je ružno od Maje što je izjavila, a sećam se kao da je danas, Maja je pre ulaska u rijaliti pitala Staniju šta je dobro za rijaliti i konsultovala se sa njom. Kako smo čuli, dala joj je instrukcije za Filipa, da dođe u prvi plan. To je ružno sa njene strane. Ja sam gotivila Maju, pričala u superlativu, a i Dalila je pričala da ovo nema ništa sa njom. Ali njena provokacija se nastavlja, ne znam čemu to vodi. Filip koristi priliku u svađi, zna da Dalilu to boli – ustala je Irma Sejranić.

Izvor: pink.rs

Ostavite komentar