DALILA I CAR NISU JEDINI KOJI PUTUJU: Aleksandra i Dejan takođe planiraju da napuste Srbiju!

Dejan Dragojević otkrio je kako je izgledao njegov prvi susret sa porodicom, o čemu su razgovarali, ali i šta misli o bivšoj supruzi Dalili Dragojević, koja ne želi da promeni prezime.

Foto: ATA Images

„Pričao sam sa porodicom, uopšte ne o rijalitiju. Da pričam o ljudima iz rijalitija nema potrebe. Kad Dalilu oslovljavaju sa Dragojević muka mi krene. Papiri se rešavaju. Dalila bi trebalo da kaže da više nije Dragojević, taman posla da mi uzme pola honorara“, rekao je Dejan.

Možda vas zanima: RIJANA JE SVE SAMA ZARADILA!

„Moj tata voli Tedija, Tedi zaslužuje da pređe granicu, brzom brzinom će ići. Ništa mi ne treba, ne treba mi ni automobil. Ako nešto bude bilo neka bude to, to je čisto od mene. Ćošak zemlje, sijalica, ne treba mi“, kaže Dejan.

Otkrio je i šta će biti sa njegovom i Aleksandrinom vezom.

„Aleksandra me čeka sve vreme, nismo se videli, hladno je. Odnos nam je turbo, a navikli smo da budemo zajedno 24 časa. Ako je prava ljubav sve može da se poveća, treba da provodimo vreme sa svojima, ali mi se čujemo po ceo dan. Provodićemo vreme non-stop zajedno. Zajednički život ne planiramo, rijaliti vuče na to. Odmah neki planovi, a bolje je korak po korak, to je najzdravije. Planiramo u Egipat ili Tajland“, ističe Dejan.

Dotakao se i pomirenja sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević.

„Kada bi to došlo, ljudi treba da me obese. Jedino sa njom mogu da se sretnem u emisiji. Dalila nije zaslužila drugo mesto, smatram da je bilo mnogo iskrenijih i boljih ljudi. Dalilu sam blokirao.“

Izvor: blic.rs

Ostavite komentar