,,ČULE SMO SE ALEKSANDRI JE JAKO LOŠE“ BIVŠA ZADRUGARKA ispričala u kakvom je stanju Subotićeva nakon javne prevare!

Na superfinalnoj žurki organizovanoj veče nakon velikog finala Zadruge 5 bila je prisutna Ana Spasojević, koja je ovom prilikom govorila o svim aktuelnostima.

Foto: Instagram

Bivša rijaliti učesnica progovorila je o završetku pete sezone Zadruge, a tom prilikom otkrila je čijem prisustvu na žurki povodom kraja pete sezone se najviše obradovala, a kome nije ni pružila ruku.

– Bilo mi je drago da sinoć vidim drage ljude, Sandra Rešić, Anđelo, Dejan Dragojević… Tu još par osoba. Očekivala sam i želela da Dejan pobedi. Zaslužio je. Mimi i Gruji nisam pružila ruku, rekla sam joj da sam je pljuvala, ali je brzo prešla preko toga, zvala Amara bivšeg dečka, flertovala. Tako da, Mima i Gruja, to nema veze sa mozgom. Snimila je poruku Amaru i rekla da se izvinjava za sve što se desilo, da će se čuti, to je uglavnom to. Gruja bolje da čeka ženu i decu, nego Mimu. On je svakako sve izgubio, on je najveći odron, najveće đubre, najveće zlo koje postoji. Prozivao me je sinoć u studiju, biće tužen za to što je izneo, da može da me plati, tako da neka dokaže. Njemu neće biti dobro. Žena može da mu se vrati samo ako je luda – rekla je Ana.
Pročitajte još: ANJA MIT SE UDAJE!

Na pitanje šta misli o aferi Maja, Peca, Subotićeva, Ana odgovara:

Čula sam se na kratko kad se to izdešavalo sa Aleksandrom, ona je baš bila potresena, nije mogla ni da priča. Očekivano od Maje, ona je takva, sva vrcava, luda. Taj postupak nije okej. Čuvala joj je decu, Taki se družio sa njima, stvarno ne znam, dno-dna je šta je Maja uradila, ali šta smo očekivali od Maje? Aleksandri je jako loše, treba da vidi šta će sa decom… Težak joj je period i ima moju podršku – zaključila je Spasojevića.

Izvor: pink.rs

Ostavite komentar