CRNA GORA: U Budvi zaplene marihuane, kokaina i ekstazija!

Policija Budve u više akcija zaplenila je izvesnu količinu marihuane, kokaina i ekstazija. Kod uhapšenog N. A. (30) iz Srbije, s boravkom u Budvi, pronađeno je više manjih pakovanja s belom praškastom materijom za koju se sumnja da je opojna droga kokain, ukupne težine oko 35 grama, i oko 16 grama biljne materije zelene boje, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, saopšteno je iz Uprave policije MUP-a Crne Gore.

Tokom ove akcije zaplenjene su i dve vage za precizno merenje i novac u iznosu od 5.200 evra, za koji se sumnja da je stečen prodajom droge.

Takođe, policija je pri kontroli putničkog automobila „sitroen C3” kojim je upravljao A. L. (28) iz Budve, pronašla 734 grama marihuane, manju količinu kokaina, 28 tableta ekstazija, vagu za precizno merenje… Osumnjičeni A. P. je uhapšen.

Osim toga, u još tri odvojena slučaja budvanska policija je zaplenila manje količine droge, i to od S. D. (32) i A. N. (23) iz Ruske Federacije i A. O. (23) iz Podgorice, protiv kojih su podnete prekršajne prijave.

Ostavite komentar