CIRKUS: Mića „Megatrend“ prijavio da mu ukrali zlatne poluge iz kuće, pa povukao prijavu!

Mića Jovanović, osnivač Univerziteta „Megatrend”, podneo je krivičnu prijavu Policijskoj stanici Savski venac zbog sumnje da mu je iz kuće u beogradskom naselju Senjak ukradeno više kilograma zlatnih poluga, rečeno je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Povodom prijave, navode u tužilaštvu, policijski službenici izašli su na teren, uzeli sve materijalne dokaze i skinuli snimke sa video-nadzora, kako bi se otkrio počinilac krađe.

Iako je tužilaštvo potvrdilo da je Jovanović prijavio krađu, osnivač „Megatrenda” je u izjavi za medije to opovrgao.

– Želim da kažem da je nemoguće moju kuću opljačkati jer imam čak fizičko obezbeđenje koje je prisutno 24 sata. Bio sam u Kanu i tvrdim da nisam zvao policiju niti mi je odneto zlato. Ja vas molim da objavite istinu – izjavio je Jovanović za pojedine medije.

Prema nezvaničnim informacijama, Jovanović je pozvao policiju i prijavio da mu je iz kuće na Senjaku ukradeno četiri kilograma zlatnog nakita dok je bio na putu i da je to uradila njemu poznata ženska osoba. Međutim, posle izvesnog vremena, on je ponovo pozvao policiju i povukao prijavu. On je, prema istim informacijama, objasnio da se zbunio i da je greškom prijavio krađu.

Ostavite komentar