„ČESTO ZAVRŠIM KOD LEKARA“: Rozga zabrinuta za svoje zdravlje

Pevačica Jelena Rozga već godinama ima problema sa štitnom žlezdom, zbog koje joj je pre nekoliko dana i pozlilo, pa je hitno otišla kod lekara.

Foto: Youtube printscreen

Hrvatska muzička zvezda se priprema za veliki koncert u Splitu, koji je najavila za 11. februar 2023, a publici posle dvanaest godina, koliko je prošlo od prethodnog u njenom rodnom gradu, priprema brojna izenađenja i pravi spektakl.

Pročitajte i: JOVANA JEREMIĆ PODNELA KRIVIČNU PRIJAVU: Zbog pretnji prekinula odmor i otišla u policiju!

Ipak, ovih dana je zabrinuta za zdravlje jer je se pre nekoliko dana nije osećala dobro, te se odmah uputila ka bolnici.

– Prošlog ponedeljka sam bila tako srećna, jer sam u studiju napravila dobar posao. Došla sam kući, prošetala psa i bilo mi je malo loše. Bila sam kod doktora i pokazalo se da štitna luduje, pa promena terapije… Svako malo imam problema s tom štitnom, jednostavno mi ne da mira – izjavila je Jelena za Radio Dalmaciju.

Doktor Punda, koji je moj endokrinolog već godinama, komentarisao je – žilava ti je štitna žlezda, ne da se, žilava je kao i ti – otkrila je Jelena Rozga, koja je priznala da najveću tremu ima upravo kada peva u svom Splitu.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar