„ČEKA ME VELIKI IZAZOV I ISTRAŽIVAČKI RAD“: Mladen Sovilj o ulozi Ace Lukasa kog tumači u filmu i seriji „Kafana na Balkanu“

Aca Lukas uveliko priprema seriju o svom životu i karijeri “Kafana na Balkanu”, a sada je i zvanično poznato ko će igrati glavnu ulogu.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mladen Bata Sovilj (@mladensovilj)

Folker je izrazio želju za Markom Janketićem, ali pošto dogovor nisu postigli, Lukasa će igrati Mladen Sovilj.

Glumac kaže da je pred njim istraživački zadatak, te da će se posebno posvetiti ovom projektu koji je za njega jako izazovan.

– Mogu da potvrdim da je istina da ću igrati u seriji, ali ne mogu ništa puno da pričam. Ljudi koji su spremali projekat su me zvali, pričali smo i dogovorili se. Ne znam ništa o Janketiću, već samo o sebi. Ne bih ništa da pričam unapred, videćemo – rekao je Mladen na početku razgovora.

Janketić je bio spreman za ulogu Lukasa, čak su ga novinarske ekipe videle i na njegovom koncertu u Areni u aprilu, ali nije mogao da je prihvati, jer su se snimanja poklapala sa drugim projektom koji je pre toga dogovorio. Nakon toga je izjavio “Lukasa treba da igra neko ko ima m**a”, te nas je zanimalo da li Mladen deli mišljenje sa kolegom.

FOTO: Hype

– Marko je svoj čovek, znamo se, dobri smo, ali nismo razgovarali o ovome. To što smo prijatelji, ne znači da imamo identične stavove po pitanju svega, što ne znači ni da nemamo. Ne znam kakav je njegov odnos bio prema projektu – tajanstven je bio Sovilj.

Pročitajte i: PRVI PUT NAKON OČEVE SMRTI OGLASIO SE SIN BRANKA CVEJIĆA: Njegove reči slamaju srca

Folker je prošle godine objavio knjigu pod nazivom “Ovo sam ja”, gde je ispričao mnoge detalje iz privatnog života, a kojih će se dotaći u knjizi. Uvek je važio za kontroverznog pevača na našoj estradnoj sceni, pratili su ga i skandali, a kroz višedecenijsku karijeru je prošao kroz mnoga životna iskušenja.

Veći deo toga će biti prikazan na malim ekranima, kao i nešto o čemu do sada nije pričao. Mladen kaže da je upućen u njegov život, ali da će morati dobro da se pripremi.

– Znali smo svi koliko smo znali, ali da ulazim dublje u to… Nema osobe koja ne zna nešto o njemu. Sada je to jedan moj drugi pristup, glumački rad, istraživački zadatak, pristupa se malo detaljnije. Svakako je izazovno – zaključio je Sovilj.

Vuksanović će pomno pratiti snimanja, koja bi trebalo da počnu na jesen i svojom pričom i sugestijama će pomagati glumcima da iznesu priču o njemu.

Mladena smo gledali i u serijama “Klan” i “Ubice moga oca”, kao i u mnogim drugim, a pored toga, redovan je u pozorištu gde neumorno radi. Publika ga obožava i iznenadi svakom novom ulogom, a on kaže da pritisak u njegovom slučaju ne postoji.

– Nema pritiska, generalno je pritisak neprijatelj, imamo već dovoljno godina da smo stasali, što bi mi pritisak stvaralo nešto što je lepo. To mi je motivacija da sam na dobrom putu i da idem dalje jer nisam dotakao ni delić – rekao je Sovilj nedavno za “Blic”.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar