CAREVA MAMA NEĆE DA ČUJE ZA DALILU! Besna na sina, NE PODRŽAVA vezu sa Mujićevom!

Veza Filipa Cara i Dalile Dragojević turbulentna je od prvog dana, a nevolje u njihovom raju ne prestaju ni nakon završetka rijalitija jer njihove porodice ne odobravaju ovu vezu. Filipova majka Milica Car ne želi ni da čuje za Dalilu.

Foto: ATA Images

Nakon „Zadruge 4“ bila je razočarana ponašanjem svog sina, ali se nadala se da će se u ovoj sezoni popraviti. Međutim, nakon svih skandala koje je Car napravio, a najviše zbog veze s Dalilom, Milica je ovoga puta jako ljuta na njega i rekla mu je da Dalila kao snajka ne dolazi u obzir i da ne želi da je vidi jer je sigurna da ta veza nema perspektivu.

Pročitajte i: ,,ČULE SMO SE ALEKSANDRI JE JAKO LOŠE” BIVŠA ZADRUGARKA ispričala u kakvom je stanju Subotićeva nakon javne prevare!

– Majka je prioritet, s Dalilom moram da obavim ozbiljan razgovor. Sa ocem je razgovor prošao lagano, a s majkom teže nego što je očekivano. Nije mi dobro, ne samo što se tiče odnosa s Dalilom već mog celokupnog učešća u rijalitiju – rekao je Car u živom uključenju za Pink.

Čini se kao da su prognoze Filipove majke tačne jer se ovaj rijaliti par nije suzdržao od svađe ni jedan jedini dan. Oni su ušli u sukob kada je Dalila davala intervju. Ona je tada krajičkom oka videla da Caru prilaze devojke da se slikaju s njim i odmah napravila scenu, koja je prerasla u raspravu.

Izvor: Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar