Bulatović: Đilasovi medijski klovnovi i cirkuzanti Kesić i Ivanović glavni nosioci prljave kampanje

„Iz dana u dan postaje sve jasnije da su se samozvani humoristi sa medija koji šire opozicionu propagandu apsolutno stavili na raspolaganje i podredili svoje emisije hirovima Dragana Đilasa. Može se konstatovati da ih je Đilas častio time što su preuzeli ulogu njegovih portparola. Da ono što Zoran Kesić i Ivan Ivanović rade nije maliciozno, mržnjom otrovano, vulgarno i sramotno, možda bi, samo možda, bilo po malo i smešno”, naveo je kandidat za narodnog poslanika na listi Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” Dejan Bulatović.


„Jedino kako bi se mogao opisati nazovi humor Ivanovića i Kesića (čuj mene Dragana Đilasa) jeste bruka za slobodno novinarstvo i medijski esnaf. Kancerogena mržnja prema Aleksandru Vučiću „obogaćena” vulgarnim psovkama i uličarskim prostaklucima, pokazuje da su Kesić i Ivanović dozvolili sebi da padnu na tako niske grane, pa da pretvore svoje emisije u istureno odeljenje Đilasovog kruga dvojke. Svojim radom stavili su znak jednakosti između sebe i neuravnoteženog, agresivnog cirkuzanta Aleksandra Jovanovića Ćute, koji je jedini u istoriji parlamentarnog života dozvolio sebi drskost da se penje po skupštinskim klupama i uništava imovinu građana Srbije, i sve to uz buku vuvuzela kojim je sa svojim kolegama pokušao da spreči važan rebalans budžeta. Šta to beše čojstvo i hrabrost, gospodo Đilasovi cirkuzanti?”, upitao je Bulatović.

 „Nemam sumnju da će i nakon 17. decembra da se nastavi loša medijska predstava u kojoj je Đilas dodelio glavne uloge ovoj dvojici medijskih klovnova. Međutim, gospodo voditelji Kesiću i Ivanoviću, neograničena mržnja prema Aleksandru Vučiću i njegovoj decenijskoj političkoj dominaciji, koja uživa apsolutni legitimitet naroda Srbije, ne sme biti jedina tema emisija koje teže da se zovu humorističkim. Jedino što postižete ovakvim svojim nastupima jeste da javno iskažete nemoć i nervozu. Vlast se smenjuje samo na izborima.

Ostavite komentar